Meta

Prvomajski vikend FFA redakcija se opušta uz ove igre. Što se igra kod vas?

Dok neki iz redakcije još uvijek čekaju svoj PS5, Sabina je spoznala kako je vrijeme da nabavi PS4 Pro. Unatoč zastarjelom hardveru, PS4 i dalje ima štošta za ponuditi, a igre koje većina redakcije igra ovog vikenda i dalje se sasvim lijepo izvode na staroj generaciji. Ipak, nijedna generacija ili igra ne mogu nadoknaditi vrijeme provedeno s obiteljima, pa će one biti u nešto većem fokusu ovaj praznički vikend. Živio dan (ne)rada.

Luka (@alexy)
Prošao sam Ori and the Blind Forest i nije me pretjerano oduševio. Hollow Knight me razmazio, očito. Sad sam krenuo sa Deadly Premonition… Ne znam kako bi to opisao osim da je sigurno…zanimljiva igra.

Filip (@Flipper)
Igram i dalje Returnal da vidim do kuda mogu doći u jednom runu i koliko brzo mogu završiti određene dijelove igre na kojima sam ranije duuugo ostao. Moram reći i da je nakon gotovo 40 sati igranja Returnal i dalje svježe iskustvo. Poslije Returnala čeka se Mass Effect Legendary Edition.

Goran#2 (@foggy)
Umjesto Foggyja piše Hrvoje. Foggy se ne javlja već nekoliko dana i zabrinuti smo za njega. Zadnje što je napisao je da ga je NieR Replicant ver.1.22474487139… totalno oduzeo. Trebamo li nešto poduzeti? Budući da stanuje 10-ak minuta od mene, možda bi bilo dobro da ga idem posjetiti. Ali tko će onda igrati Returnal?

Sabina (@Nocna_Mandragora)
Krenula sam s FFVII Remakeom. Još je prerano za davati neke komentare o igri, ali moram spomenuti da mi dojam kvare tehnički detalji poput neučitanih tekstura i pop-upova. Vrijeme je za PS4 Pro.

Hrvoje (@Fenix)
U pauzama od nekih drugih aktivnosti, ovaj vikend sve će biti u znaku Returnala. Prvih nekoliko sati obećava i jedva čekam otkriti što se to zapravo događa na Atroposu. Filipove misteriozne poruke usred noći dok je recenzirao sigurno nisu dolazile zabadava. Na mobitelu se poslije 5 godina vrti zaboravljeni Pokemon GO. Radi se o igri na čijem valu popularnosti je FFA kao portal iz anonimnosti postao prepoznat medij. Lijepa sjećanja na lijepa vremena.

Ivica (@Tzereen)
Plačem jer mi kasni NieR Replicant CE iz Francuske. Suze ću utapati rješavajući posljednjih par stvari iz aktualne sezone u Destinyju. Možda se kratko pripremiti za nadolazeći DLC u Valhalli.

Goran (@OverHypedG)
Ovaj vikend provodim s obitelji, a svega par trofeja mi je ostalo do platine u MotoGP 21 pa ću to pokušati u nedjelju. Pošto sam na putu igram na Viti Raymans Legends po prvi puta i moram reći da je igra fenomenalna.

Filip#2 (@FicoLegend)
U nedostatku vremena, treba mi nešto što mogu pokrenuti i pustiti za 10 minuta. Stoga sam kao prava neodgovorna osoba uzeo nešto sasvim suprotno. Nešto što će mi dati onaj još-samo-jedan-potez osjećaj. Total War: Rome Remastered friško je izašao i vrijeme je da Asterix i Obelix dođu do Rima.

Aleksandar (@Icek)
Nažalost, još uvijek igram Need for Speed Payback. Iako je open world odličan, nakon skoro 50 ulupanih sati igra me svakim satom sve više nervira. Tuniranje je očito namješteno te neda ono što tražiš kako bi potrošio što više karticai natjeralo te da kupiš nove pravim novcem. Pohlepa EA iz 2017. u svom najjačem izdanju. U pauzama hlađenja da ne pregrizem DS4 od bijesa hvatam Pokemone u Pokemon GO.

Povezano