Meta

Što se igra? Osim sunca, ovaj vikend redakciju prže ovi stari i novi naslovi

Prvi baš ljetni vikend u redakciji osim 35 celzijusa u hladu obilježit će i ponavljanje propuštenih naslova od ove godine, ali i nekih prahistorijskih, prije nego što se svi razbježimo na različite strane (neki već i jesu). Koji novi i stari naslovi se deru ovog vikenda kod vas?

Matej (@CroDragon)
Guilty Gear – STRIVE- je napokon vani pa se gaming vrijeme najviše troši na otkrivanju svih čari ove igre, najviše u LAB-u gdje se vježbaju Combos, Set-Up i fun tech s Giovannom.

Goran (@OverHypedG)
Nakon fenomenalnog Ratcheta, dovršavam Resident Evil Village. U Assassin’s Creed dolaze Mastery Challenges, te se definitivno vraćam u Englesku. Započinjem napokon s Returnalom za kojeg se nadam da će postati 1400. platina

Aleksandar (@Icek)
Need for Speed 2016 i Need for Speed: The Run. hvatam preostale trofeje. Laganini. Krenuo Watch Dogs na PS3, hvatam duplu platinu, iskreno sam iznenađen koliko je lošija PS3 verzija naspram PS4. Očekivao sam lošije, ali baš ovoliko lošije nisam. Otkrio sam i Love Live! School Idol Festival – After School Activity – Wai-Wai! Home Meeting!! Najgluplji mogući naslov, ali izrazito zarazna i zabavna igra u stilu Hatsune Miku. Iznimno ugodno iznenađen School Idol muzikom.

Luka (@alexy)
CrossCode mi je zauzeo ono malo vremena što sam imao za igrati ovaj tjedan, skupa sa Striveom u pozadini. Turnir na SFerakonu me revitalizirao za još FGC šaketanja preko vikenda, doduše. Nocturne se još uvijek vuče na streamu, ali to će brzo bit gotovo.

Fenix (@Fenix)
Nakon tjedana pauze u planu je započeti Ratchet & Clank: Rift Apart. Reboot na PS4 bio mi je jedna od najdražih igara prošle generacije, a nakon Filipove recenzije očekujem još više.

Sabina (@Nocna_Mandragora)
Ja ne igram ništa jer ljeto je stiglo i većinu vremena provedem van kuće. Uz to i dnevno napravim 30 km na biciklu.

Filip#2 (@FicoLegend)
Malo sam kopao po Steam libraryju i naišao na igru koju sam samo jednom prešao. Sleeping Dogs stvarno je igra koja je iznenadila skoro sve svojom kvalitetom. Od borbe do Hong Konga, ovaj triler me vratio u vrijeme kada sam ga prvi put zaigrao, no kako se bližim kraju, tako me hvata određena tuga znajući da je tim, koji stoji iza ove igre, postao još jedna žrtva nemilosrdne financijske strane gaming industrije.

Goran#2 (@foggy)
Vratio sam se Trails of Cold Steelu 4 i ne mogu biti sretniji radi toga. Act 1 završen, stvarno mi se sviđa igra i uživam maksimalno. Lagane pripreme za Scarlet Nexus su u zraku, pa će naredni tjedan svakako biti zanimljiv jer Trailsi traju 100h, a “tek” sam na 30.

Tina (@NeithRedhat)
Igram samo Animal Crossing trenutno, možda bih mogla i bacit koju rundu Overcooked 2 sad kad je besplatan na Epicu.

Povezano