Meta

Što se igra ovaj vikend? Kod nas godišnji, Zelde, Monster Hunteri i BF2042 (laž)

Ljeto je debelo u tijeku, a to znači samo jedno – godišnji odmori. Malo smo i mi ubacili u manju brzinu što se tiče aktivnosti na portalu jer treba napuniti baterije za ludu jesen i navalu igara. Evo što igramo ovih dana…!

Luka (@alexy) Vuče me more, ali i dalje sam na Dragon’s Dogmi preko tjedna, a preko vikenda sam na Striveu. DD je zasada jako fina igra! S jedne strane se vidi da nisu imali budžeta, s druge strane me ugodno iznenađuje koliko je razrađeno ono što su uspjeli ubaciti. Ugodna ljetna atmosfera kao dobar kontrast naspram napetih Strive mečeva.

Sabina (@Nocna_Mandragora) Još od Fićine recenzije od prije par godina imam u planu odigrati Shadow Tactics: Blades of the Shogun i evo – igram ga. Ovo mi je prvi susret sa žanrom i dobro mi je sjeo. Igra me vuče na igranje; još sam na početku, taman sam isprobala svih 5 likova i baš me zanima što me dalje čeka.

Goran (@OverHypedG) Ovog vikenda samo vozim i vozim. Moram dovršiti novi DLC koji je došao u Dirt 5, a nakon toga se vraćam u F1 2021 gdje mi je ostao samo online dio igre.

Goran#2 (@foggy) Svake godine uzmem Switch i napunim ga igrama, pa odem fino na more i skoro se ne okupam jer naravno, Nintendo ima dobre igre. Monster Hunter Stories 2 me totalno okupirao, svojevrsni Monster Hunter Pokemon koji sa sobom donosi puno toga iz “glavnih” naslova, u kojem ćete uživati u mnoštvu “Monstia” dok izrađujete oružja od njihove koštane srži. U svemu tome jadna čudovišta uvijek izvuku deblji kraj, ali što ću im ja kad su baš u Monster Hunter uletili. 40h igre, mislim da se vidi kraj, no nekako me vuče da sve živo skupim i izradim, obožavam Capcomov MH serijal (iako sam njubara koja je samo World odidgrala kak treba, ali 900h, pa se broji).

Kafuku (tajni član X) Pozdrav svima (osim onima koji su Nekim Slučajem trenutno na Havajima; prema njima samo prijezir ;P)! Ovaj vikend imamo čast prezentirati vam najnoviju (!) akviziciju naše (moje) mentalne Ultimativne Liste Još Ultimativnijih Ljetnih Video Igara. The Legend of Zelda: Skyward Sword! Čestitamo svima u Nintendu! Kakva ljupka i svoje opuštenosti svjesna igra. Mislim, naravno, igra je — Nintendo Igra, ali . . . nisam očekivao baš toliko precizan virtualni odgovor na nevirtualnu ležaljku na povjetarcu. A dobio sam ga. Muzika je odlična, koncept dungeona je odličan, Skyloft je mjesto za život, 60 frejmova po sekundi, babyyy itd. itd. Jedini problem koji imam sa igrom odnosi se na problem koji imam sa samim sobom. Naime, inzistiram na igranju u handheld modeu, a to onda najčešće zvuči kao OGROMNA cenzura jer . . . kontrole u gore navedenom modeu izgledaju kao potencijalno naručivanje pića na sljedećoj Primaveri jednom kada ova Svjetska Pandemija napokon završi. (HINT: nisu baš najbolje, ali zato nisu ni najpreciznije . . . LOL) Također, nabavio sam novu igru londonskog Variable Statea — Last Stop. Trenutno nemam što napisati o istoj, osim da je planiram odigrati što prije. Prošla igra istog studija — Virginia — je zato nešto što ću ovim putem srdačno preporučiti. Ali to nije sve od preporuka! I ovaj put ću se obratiti fellow splićanima: ako se planirate dobro provesti za vikend . . . HAJDUK – Osijek, Poljud, 21:00 . . . Krovinović je u gradu!! . . . ili, ako niste tu, a svejedno se želite dobro provesti . . . preporučam da rifrešate SVE glazbene servise SVAKIH 5 MIN nadajući se da je Kanye West izbacio Novi Album (to je ono što ja radim zadnjih nekoliko dana). Ako sumnjate da je to nešto što će vas zabaviti, vjerujte mi, jednom kad se to dogodi, željeti ćete biti tamo što prije. Post Scriptum: Ne zanima me što drugi imaju za reći oko toga . . . Pipi “iz konzerve” je i dalje epski napitak!

Filip (@Flipper) Hrvoje, gamepad pošalji. Budući da sam život posvetio poslu i stizanju plana kako bi zaradio lovu za more idući mjesec, igralo se jako malo. Koji minuta Dirta 5, a iskreno sam došao u napast instalirati RDR 2 na PS5 i samo jahati po predivnom svijetu igre. Još uvijek nisam to napravio, ali mislim da definitivno hoću. Iako potajno čekam da Rockstar najavi next-gen upgrade. Jesam li vam rekao da čekam i da Biomutant dobije 4K patch za PS5? Jesam li vam rekao da mi je i dalje Cyberpunk 2077 zapakirani čeka? I čekam da se XSX pojavi…čekam…čekam…čekam.

Aleksandar (@Icek) Zadnji PlayStation sale sam iskoristio za kupovinu Open Country – igre koja je na prvu djelovala iznimno obećavajuće, no nakon pokretanja iznenadila količinom tehničkih problema. No kako sam sucker za takve igre, trpim i dajem joj šansu. Još uvijek vozim N4S Undercover te The Run ganjajući platine. The Last of Us II sam malo zapostavio, iznimna mi je tlaka staviti slušalice na uši po ovakvim vrućinama, ali zato Pokemon Go se ne miče sa mobitela i ubija mi bateriju samo tako.

Povezano