Meta

Što se igra ovog vikenda?

Još nekoliko dana i ljeto je službeno gotovo. Visoke temperature više ne prže, a kod nas gamera to znači da su ispusi toplog zraka ponovno dobrodošli u naše domove. Koje igre ispuhuju topli zrak na vašim preferiranim uređajma za gejmanje ovaj vikend?

Filip#2 (@FicoLegend)
S kišnim danima sam otišao na kišni makadam relija. Igra se DiRT Rally 2.0 i uživa u snježnim putevima Švedske i finskim blatnjavim šumama. Dugo nisam igrao vožnju koja me ovoliko zabavila i već vidim da će trenutnih 20 provedenih sati bez problema prerasti u troznamenkasti broj.

Luka (@alexy)
Malo iznenađujuće za mene, ali krenuo sam igrati GTAV! Nikad nisam zapravo isprobao GTA serijal, svi su mi se činili isti i dosadni za igrati osim petice. Mislim da je ključna razlika između petice i prijašnjih pogled iz prvog lica i daleko bolje pucanje. Polako prolazim kroz priču, divim se koliko je Rockstar bez kompromisa i dlake na jeziku. Sjećam se kad je igra tek izašla na PS3 i tada je izgledala odlično, a sada se još uvijek dobro drži (i prije nadolazeće nadogradnje za PS5). Daleko bolje iskustvo od očekivanog.

Goran (@OverHypedG) 
Ovog vikenda imam sve spremno za 1700-tu platinu, a to će biti Deathloop! Unatoč mnogim kritikama, igra mi je predobra, jedna od boljih ove godine. Druga zlatna igra koju sam pronašao i usput igram zove se TOEM. TOEM je prekrasna indie igra sa strašno dobrom naracijom, predobrim side questovima i misijima. Praktički hodate okolo i slikate sebe, životinjice, ljude i sl. Definitivno preporučujem.

Ivica (@Tzereen)
Evo, napokon i ja zaigrao nešto pošteno. Uzeo upgrade Tsushime pa istražujem novi otok u nadograđenom PS5 izdanju. Zbilja volim ovu igru, njenu atmosferu i prekrasan art style.

Filip (@Flipper)
Igram Deathloop. Još jedna odlična i jedinstvena igra koju je isporučio Arkane. Zanimljiva priča, jako dobri likovi, odlična atmosfera i glazba. Uglavnom, u moru istih igara ovo je pravo osvježenje.

Aleks (@Icek)
Ljeto je napokon gotovo i vratila se volja za igranjem, toplim. Uz klasično Pokemone na mobitelu koji su mi prouzročili fini burn-in na ekranu, opuštam se uz lagano farmanje na Kitaria Fables. Poslije 50 sati igranja mi je day one patch onemogućio loadanje sejva, pa sam krenuo ispočetka. Da, Kitaria je toliko zabavna. Uz nju lagano igram i teški Pokemon klon Nexomon. Retro grafika, kretanje na strelice, turn-based borbe, istraživanje, skupljanje, borbe, glupava priča i iritantan OST – ma divota.

Povezano