Meta

Što se igra ovog vikenda? Kod nas od svega po malo

Proljeće nikako da krene kako treba, što nama ni ne smeta previše. Promjenjivo vrijeme samo je razlog više da i ovaj vikend malo više vremena posvetimo na sebe i ono što volimo. Ovaj tjedan najviše je u znaku Resident Evil Villagea i pripreme za neke nadolazeće naslove.

Goran (@OverHypedG)
Recenziram Hood: Outlaws & Legends – igra izgleda strašno zanimljivo sa 4 različite klase. Sa strane još igram Village, Village i još malo Villagea. Iskreno, kupio sam namjerno PS4 verziju RE8 da mogu imati free upgrade i da probam ići na duplu platinu. Jednom kada prođem igru i imam platinu na PS5, pokušat ću to isto za PS4 dok mi je sve još svježe.

Aleksandar (@Icek)
Star Wars Jedi: Fallen Order. Hvala Sony i EA za odličan popust. Iako uopće nisam SW fan, uživam u igri koja mi na momente upregne mozak na max sa zagonetkama i shvaćanjem kuda moram i kako moram. Need for Speed 2015 na čekanju.

Sabina (@Nocna_Mandragora)
Za mene je ovo bio jedan busy tjedan, obilježen proljetnim umorom. U slobodno vrijeme sam uglavnom radila (i jela) raznorazne slastice. Plejka i dalje vrti FFVII Remake. Taman sam sad došla do poglavlja u kojem se družim s “Flower girl”.

Goran#2 (@foggy)
Bavim se selima, lutam selom, love oni mene, lovim ja njih. Više-manje dnevne rutine. I dalje mi je mozak ostao negdje uz NieR. Jedva čekam da mu se vratim i da mu slomim tu platinu kojom mi maše od početka.

Luka (@alexy)
Nemam vremena za pričat, hvata me bujna emancipirana dama u dvorcu Dimitrescu. Recenzija se piše!

Filip#2 (@FicoLegend)
Nakon širenja helenizma Starim Svijetom u Total Waru, u duhu završnice sezone dotaknuo sam se Fife. Iako svakim novim izdanjem imam jedan više prigovor, nogomet je nogomet i nekada je pustiti mozak na pašu i podizati Valenciju u vrh europskog nogometa upravo ono što treba za kišni proljetni vikend.

Filip (@Flipper)
Igram Nintendo Switch. PS5 je uglavnom na odmoru do Biomutanta. Na Switchu igram Hades i Lugi Mansion 3 koji je genijalan.

Tina (@NeithRedhat)
Igram Town of Salem online i Subnauticu tu i tamo upalim. Razmišljam i da isprobam Abzu na PS4.

Ivica (@Tzereen)
Samo kratko – došao mi je NieR Replicant CE. Nuff said. Doviđenja!

Povezano