Meta

Što se igra ovog vikenda? Mi Ratcheta, FFVII, Guilty Gear Strive, stare NFS-ove…

U vikendu E3 prezentacija još uvijek stignemo nešto i odigrati. Dok jedni završavaju FF VII Remake na PS4, drugi ga ponovno igraju na PS5. Alex sad već standardno dere stare NFS naslove, Luka čeka da Guilty Gear Strive pokupuju i drugi igrači pa da konačno napravi recenziju, a nakon Filipa koji je Ratchet & Clank: Rift Apart igrao u tajnosti proteklih tjedana ovu PS5 ekskluzivu kreće igrati i ostatak redakcije. Što se igra kod vas?

Goran (@OverHypedG)
Došao je i taj dan nakon godinu dana iščekivanja i za vikend igramo Ratcheta! Pošto mi se čini da ću ipak prebrzo biti gotov s njim, paralelno nastavljam i Resident Evil 8. Ostao mi je još prolaz na najtežoj razini i onda mercenaries mode. Ovaj vikend se veselim i E3 prezentacijama!

Luka (@alexy)
Ja sam u potpunom borilačkom raspoloženju. Bavim se Striveom što više mogu i jedva čekam probati online kako treba s izlaskom pune igre. Tek onda očekujte i recenziju! Soul Calibur VI mi je otvoren u drugom prozoru jer me čeka turnir na SFerakonu u subotu. (Dođite navijati!) Za Game Klub se bavim sa CrossCode, simpatičnim indie akcijskim RPG-em.

Sabina (@Nocna_Mandragora)
Završila sam FFVII Remake! I sad dok se premišljam i razmišljam što igrati sljedeće (Days Gone možda?), prelazim igru na hard. Moram priznati da više uživam u tom drugom prelasku igre.

Goran#2 (@foggy)
Neki završavaju FFVII Remake, a neki ga igraju ponovno i uživaju u DLC-u s Yuffie. Cijeli tjedan je nekako u znaku JRPG-a. Prije FF-a je Trails of Cold Steel IV bio na repertoaru koji se sigurno nakon FF-a vraća u konzolu. Usput je pala Biomutant platina, a čim sam dogradio FFVII na PS5 verziju skočila je i tu još jedna platina (radije bih da sam moram sve ispočetk), pa je, eto, moja stota jubilarna platina baš meni jako drag FFVII. Koliko sam napisao puta FFVII u ovom tekstu, mislim da je već svima jasno kako stojim s tim naslovom. No, Yuffie me nešto i nije oduševila, ali više o tome u nadolazećoj recenziji.

Aleksandar (@Icek)
Kako se i dalje nisam mogao natjerati da dovršim Star Wars Jedi: Fallen Order, uhvatio sam se završavanja nekih starih igara koje vucaram već – godinama. Tako sam napokon riješio posljednji trofej u Ice Age 4, riješio posljednje trofeje u prvom Need 4 Speed SHIFT prije zatvaranja servera te se uhvatio Need 4 Speeda: The Run. Neke stvari su patnja u guzici za rješavati, no trudim se. Za vikend će se raditi jedna recenzija, a stigla je ogromna ekspanzija i za Phantasy Star Online 2 pa sam si dao truda napraviti japanski PSN da je od tamo skinem i igram na plejci. Vidjet ćemo još ima li uopće engleski jezik ili ne.

Filip (@Flipper)
Ja konačno mogu otkriti da sam prošlih tjedana igrao Ratchet & Clank: Rift Apart kojeg sam prije par dana platinirao. Odlična, zabavna, opuštajuća i predivna PS5 igra. Instalirao sam i Biomutanta, no odlučio sam pričekati PS5 patch.

Ivica (@Tzereen)
Sumnjam da ću išta konkretno odigrati jer imam momačku i još neke obaveze. Ali možda u nedjelju, dok dolazim k sebi, pokušam napokon zaigrati s Kaine, kaj ne?

Filip#2 (@FicoLegend)
Vjerovali ili ne, nisam nikada igrao Battlefield van kampanje već legendarnog Bad Companyja 2. Odlučio sam to ispraviti pa sam zajedno s par prijatelja iskoristio priliku i popuste te ulovio četvorku, jedinicu i peticu. Krenut će se lagano s kampanjom, a onda skupiti ekipu i ići u online zabavu. Tek što sam pokrenuo četvorku, već mogu izvući jedan zaključak. Frostbite je genijalan.

Povezano