Meta

Što se igra ovog vikenda? Nas osim sunca i dalje oko srca griju naslovi prijašnjih godina

Neki od nas love trofeje, a neki tek traže igre koje bi odigrali. Više manje uživamo u nekadašnjim naslovima na novim konzolama. Pogledajte što naša ekipa iz redakcije sve igre, a voljeli bismo vidjeti što vi igrate u komentarima!

Aleksandar (@Icek) Lagano preživljavam u The Last of Us 2. Počinje mi igra biti draža, zanimljivija, bolja. Trebalo je “samo” 15ak sati da se to dogodi. Počeo i Need for Speed: Undercover da platiniram do kraja sljedećeg mjeseca kada EA gasi servere. Kako imam platinirane skoro sve moguće Need for Speed igre, dao sam šansu i prastarom Undercoveru. No iako je igra zaista prastara i to pokazuje na svakom koraku u svakom pogledu, ipak ima onaj retro N4S šarm koji smo toliko obožavali kao klinci. Baš guštam u jurnjavama, grafika je retro skroz, auti su retro, soundtrack je vrlo dobar – baš guštam. Iako na momente i patim koliko je sve tehnički zastarjelo.

Luka (@alexy) Ne “igrajte” Kentucky Route Zero. Ne vrijedi. Znate li što vrijedi? Bayonetta 2. Igretina. Bombetina. Savršenstvo. Presretan sam što je Nintendo omogućio Platinumu ovaj nastavak, gadi mi se što će zauvijek ostati na Switchu i Bayonetta 3 nikad neće bit na PC-u. Dao bih oba bubrega za PC port ovoga i Bloodbornea. Može i koji drugi ud, dogovorit ćemo se. Igrajte Bayonettu 2, odmah.

Sabina (@Nocna_Mandragora) Gledam akcije na PS Storeu i razmišljam što kupiti. Htjela bih nešto indie/casual – baš nešto ljetno i lagano. (imate li prijedloge za našu Sabinu? Napišite u komentare!)

Goran (@OverHypedG) Returnal je konačno nakon 2 tjedna pao, platina je tu! Ponovo uživam u prekrasnoj priči Amicie i Huga u A Plague Tale. Uz to igram Bloodlines DLC za Watch Dogs. Jedva čekam drugi tjedan kada nam konačno dolazi F1 2021 za koju ujedno pišem recenziju, pa tako na našem portalu možete očekivati ocjenu i puno više informacija!

Goran#2 (@foggy) Vratih se na Trailse nakon oguljenog Scarleta. Nemam puno za reći osim da me ove vrućine ubijaju pa tako više hvatam zrak nego igram, a i gitara me okupirala.

Ivica (@Tzereen) Ja nažalost ne igram ništa već mjesec dana

Filip#2 (@FicoLegend) Ovoga se vikenda ništa ne igra. Zašto? Iz dva razloga. Prvi je lijepo vrijeme, tako da je vrijeme i za roštilj. Drugi razlog je malo složeniji. Instalirao sam Skyrim. Naravno, plan nije igrati Skyrim. Ne, ne. Plan je instalirati prvih 100 modova za Skyrim ovaj vikend. Onda idući namjestiti drugih 100. Treći vikend se testira rade li ti modovi skupa. Četvrti se psuje jer nisu kompatibilni. Onda se peti vikend igra, taman da mi igra do šestog tjedna dosadi.

Matej (@CroDragon) Od količine photo gig-ova se ne stigne ama baš ništa igrati. Postoji šansa za malo game time-a kroz vikend, te ako dođe do toga se bude provelo vrijeme u Guilty Gear: -STRIVE-

Filip (@Flipper) Igralo se jako malo zbog privatnih zavrzlama, a kad se to smirilo, otišao mi je jedan jedini DualSense koji je na putu prema servisu. Ono malo što se igralo je Mass Effect Legendary Edition, odnosno Mass Effect 3 gdje sam igrao najviše sporedne misije. Mogu slobodno reći da je ME trilogija vjerojatno najbolji serijal igara posljednjih desetljeće-dva.

Povezano