Meta

Što se igra ovog vikenda?

Zatišje je pred buru. Idući tjedan počinju polako pre-E3 konferencije na kojima ćemo vidjeti najave novih igara, prikaz gameplaya za igre koje očekujemo ove godine i tko zna koja još iznenađenja nas čekaju. Očekujemo da će biti najavljena i nova konzola – Nintendo Super Switch. A što igramo za vikend? Svašta.

Filip (@Flipper) Iskreno, nije se previše palio PS5 ovaj tjedan, pa se nadam danas da ću nastaviti igrati Mass Effect Legendary Edition, malo ću se vratiti u Returnal i….ne smijem reći. Muka, muka…!

Goran#2 (@foggy) Konačno je pala platina u RE8 i moram priznati da mi je ovo jedan od dražih RE igara. Mercenaries mode nije bio lagan, nit malo. Dok se čega draga Yuffie, mall sam krenuo Trails of Cold Steel IV jer mi nedostaje opasno doza JRPG-a i turn-based borbe, a ovaj serijal je sve to.

Aleksandar (@Icek) Star Wars Jedi: Fallen Order je debelo na čekanju te rješavam Gran Turismo Online. Pobjede su odavno normalna stvar, no biti toliko prokleto savršeno precizan na controlleru da imam rekordna vremena i uspijem se kvalificirati za pole position je meni naučna fantastika. Jednostavno ne znam kako, odvozim savršeno brzo krug, da bi pole position u utrci imao frajer sa 3-5 sekundi boljim vremenom. Polyphony bi trebao odvajati igrače koji voze na volan i one koji voze na controller, jer jednostavno ovo nema smisla.

Sabina (@Nocna_Mandragora) Nisam Plejku upalila već 2 tjedna, nažalost. Ja ne igram ništa, ali zato moj dečko uživa kao malo dijete. Dala sam mu PS3 (nikad ga nije imao) i sve svoje igre. Nakon što je proučio moju kolekciju, odlučio je zaigrati Assassin’s Creed IV Black Flag i oduševljen je! Ovo mu je inače prvi AC naslov i svaku večer mi priča kako mu je igra super, od priče i atmosfere pa do gameplaya i sadržaja. Drago mi je da uživa!

Luka (@alexy) Nocturne me i dalje drži sa svojim demonskim kandžama, a sa strane sam utukao još malo sati u Soul Calibur VI zbog nadolazećeg turnira na Sferakonu slijedeći vikend. Bome sam i u Guild Wars 2 ponovno krenuo sa kampanjom sa drugim likom jer su dodali neke nove trofeje, pa zašto ne.

Filip#2 (@FicoLegend) Crusader Kings III ne pušta već drugi tjedan za redom, no događa se repriza i polagano se prišuljao drugi kradljivac vremena. Kad je bal, nek je simulator-bal. Nastavlja se s Football Managerom. Nešto je posebno opuštajuće u igranju igara gdje se svaka sitnica drži pod kontrolom, a svako iznenađenje dolazi sa svojim zabavnim obratom u obliku izazova koji može razbiti samo još malo više mikromenadžmenta.

Ivica (@Tzereen) K’o prvo, moram pohvaliti NieR: Rei[in]carnation koji sam igrao prošli vikend. Znam da je mobilna igra, ali stvarno je atmosferična i ima odličan OST. A ovaj vikend ću lagano nastaviti s Mass Effect 1. 20 sati in, a tek sam kročio na Noveriu.

Goran (@OverHypedG) Ovog vikenda se stvarno napokon nadam započeti novi Resident Evil. Instaliran je i spreman još od samog izlaska, ali nikada nije došao na red. Trenutno završavam Wreckfest do platine, a nakon toga ću definitivno isprobati novu PS Plus igru Operation: Tango.


Povezano