Meta

Tko su najpopularniji komentatori na FFA?

Vrijeme je da otkrijemo malu tajnu koju smo čuvali sada već preko 10 mjeseci.

Nakon što smo prije sad već 10 mjeseci pokrenuli 4.0 verziju foruma u pozadini smo pripremili sve kako bi se u realnom vremenu zbrajali pozitivni i negativni glasovi na komentarima članaka i forumskim postovima. Budući da nismo htjeli stvoriti okružje u kojem bismo imali “profesionalne sakupljače lajkova” sve smo čuvali dok se ne stvori relevantna lista.

Tako od danas, ako ste registrirani na FFA, ovdje možete u realnom vremenu vidjeti 25 najpopularnijih komentatora po zbirnom broju glasova svih ostalih čitatelja.

Pozitivni glasovi se zbrajaju, a negativni oduzimaju od ukupnog zbroja. Pa je tako, ni ne znajći da zbrajamo, zasad u vodstvu forumaš/komentator @fensisuperstar kojeg bismo nazvali baš “profesionalcom” s 966 bodova. Drugi je predvodnik PC Master Race klana @chono7 s 942 boda, a malo dalje iza njih je gif majstor i legenda domaćih gaming foruma @Solid_Snake.

Kako stojite s bodovima i nalazite li se među 25 popularnijih možete pratiti u realnom vremenu klikom na link iznad ili u “Forum” padajućem izborniku glavnog menija. Otkrijmo još da ovo nije jedina tajna koju čuvamo.

Druga i posljednja misterija to će ostati još neko vrijeme, a misterija neće biti nova sezona na FFA koja starta idućeg tjedna, a sa sobom će donijeti neke vizualne promjene, mogućnosti, te još dublju i zabavniju integraciju portala i communityja.

Povezano