Sponzorirani sadržaj

Black Friday 2023: Najjeftiniji Office 2021 od €14 i originalni Windows 11 od €9 na Godeal24! Traje samo pet dana!

Stiglo je to doba godine. Ponude za Crni petak su posvuda, a ako tražite jeftiniji originalni Windows OS, MS Office ili drugi korisni softver ne biste smjeli propustiti Godeal24 Black Friday rasprodaju. Microsoft Office paket može biti skup, a ni pretplate na Office 365 nisu baš jeftine, međutim, od danas možete nabaviti Microsoft Office Professional 2021 za samo €24,24 (umjesto €239) što je najjeftinija cijena ove godine. Radi se o jednokratnoj kupovini tako da paket ostaje vaš zauvijek. A ako imate više računala ili želite podijeliti trošak s prijateljima, preporučujemo paket od pet ključeva za Office 2021 što ispadne samo €14,85 po računalu.

Kupite Microsoft Office za 90% manju cijenu

Na Godeal24 rasprodaji također možete pronaći Windows 11 snižen za nevjerojatnih 90% na samo €11,24. Windows 11 je posebno osmišljen za hibridni rad, pa možete neometano raditi gdje god se nalazili. Svidjet će vam se i poboljšanja produktivnost te performanse.

Windowsi od samo 7 eura

62% popusta na popularne pakete uz kupon kod: GG62

Do 50% popusta na još Windowsa i Officea uz kupon kod: GG50

Još alata za PC po najboljoj cijeni!

S popustima na Microsoftove licence te najpoznatije sigurnosne IT i druge alate na Godeal24 možete uštedjeti gomile vremena i novca. Windows operativni sustavi i MS Office paketi mogu biti vaši po nenadmašnoj cijeni. Kupljeni softver Godeal24 šalje na vašu email adresu već nekoliko sekunda nakon plaćanja, a uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku za kupljene proizvode te garantira njihovo ugodno korištenje bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano