Sponzorirani sadržaj

Cyber Week 2023: Ugrabite produžene Black Friday ponude za Microsoft Office i Windows 11 Pro od samo 9 eura

Cyber tjedan 2023. službeno je započeo. Predstavljamo posljednju veliku rasprodaju u 2023. i vašu posljednju priliku da ugrabite originalnu licencu za Microsoft Office i Windows po izvanrednoj cijeni na Godeal24. Brojne od ovih Cyber Week ponuda produžene su s Black Friday rasprodaje, stoga ne propustite ovu priliku.

Tijekom Godeal24 Cyber Week Deals do 3. 12. zgrabite doživotnu licencu za Microsoft Office Professional 2021 za samo €24,24. Microsoft Office Professional 2021 promijenit će način na koji radite uz dinamičan niz aplikacija koje zadovoljavaju sve vaše potrebe. Bilo da izrađujete dokumente u Wordu, obrađujete brojke u Excelu ili isporučujete dojmljive prezentacije u PowerPointu, ovaj paket omogućit će vam da postignete više, a jednokratna kupovina znači da paket ostaje s vama zauvijek. Čim kupite paket, emailom ćete primiti aktivacijski kod s instrukcijama za preuzimanje Microsoft Officea.

Kupite Microsoft Office za 90% manju cijenu

Rekordne uštede na Cyber Week rasprodaji vrijede i za Windows 11 Professional na popustu za 90% za samo €11.24. Windows 11 Professional uveo je čitav niz poboljšanja za rad na daljinu. Osobito se to tiče korisničkog sučelja i mogućnosti korištenja više desktopa, rasporeda aplikacija na istom ekranu, pisanje glasom, a DirectX 12 Ultimate omogućit će vam igranje najnovijih igara s realističnom grafikom kako biste maksimalno iskoristili svoj hardver.

Windowsi od samo 7 eura

62% popusta na popularne pakete uz kupon kod: GG62

Do 50% popusta na još Windowsa i Officea uz kupon kod: GG50

Još alata za PC po najboljoj cijeni!

Na Godeal24 možete uštedjeti puno vremena i novca, s popustima na Microsftove licence, najpoznatije sigurnosne IT alate i ostale alate. Nabavite Windows operativni sustav i MS Office po nenadmašnoj cijeni. Godeal24 šalje kupljeni softver na vaš e-mail već nekoliko sekundi nakon kupnje. Uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom tehničkom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano