Sponzorirani sadržaj

Doživotni pristup Microsoft Officeu 2021 za 13€ i Windows 10 za 7€ na GoDeal24!

Korištenje računala za rad i igru je sjajno, ali bez obzira odrađujete li osnovne zadatke ili vodite ozbiljan posao, prije ili kasnije zatrebat će vam paket alata za pisanje, lekturu, izračune ili izradu prezentacija. Word, Excel i PowerPoint postali su industrijski standard, ali plaćanje Office 365 pretplate možda vam nije uvijek pristupačno. Kako bi bilo da možete ugrabiti Microsoft Office Professional 2021 za samo 25,61€ na specijalnoj GoDeal24 Office rasprodaji? Nude se svi bitni alati poput Worda i Excela, uz Outlook, Access, Publisher i OneNote. To je sniženje od preko 90%! Pritom se radi o jednokratnoj kupnji, što znači da nema pretplata i ponavljajućih plaćanja. Dobit ćete pristup Office licenci za neograničeno preuzimanje i instalaciju.

Najbolje cijene! 62% popusta na Microsoft Office uz kupon kod “GG62”

Ako smatrate da vam je potreban dodatan sloj sigurnosti na računalu, trebali biste saznati više o Windows 11 Pro. Ova nadogradnja operativnog sustava ima robusno sigurnosno sučelje, uključujući i alate poput wake i lock, Bitlocker enkripciju uređaja i biometrijsku prijavu. Prije nego što nadogradite na Windows 11 Pro, provjerite je li vaše računalo kompatibilno.

Kakva prilika! Veliki popusti na Windowse uz kupon kod “GG50”

Najisplativiji paketi uz 62% popusta s kupon kodom “GG62”

Do 50% popusta na još Windows i Office paketa uz kupon kod “GG50”

Još alata za PC po najboljim cijenama

Na Godeal24 možete uštedjeti puno vremena i novca, s popustima na Microsftove licence, najpoznatije sigurnosne IT alate i ostale alate. Nabavite Windows operativni sustav i MS Office po nenadmašnoj cijeni. Godeal24 šalje kupljeni softver na vaš e-mail već nekoliko sekundi nakon kupnje. Uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom tehničkom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete.

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Kako platiti?

Stavite željeni proizvod u košaricu, nastavite kao gost (ili kreirajte račun) te popunite podatke za plaćanje u “Billing Information” sekciji.
Odaberite “CWALLETCO” i nastavite s “Continue”.
Provjerite narudžbu, pa pritisnite “Place Order”.
Odaberite PayPal ili karticu kako biste proveli plaćanje.

Povezano