Sponzorirani sadržaj

Flash rasprodaja: Originalni Microsoft Office 2021 Pro za samo 13€ i Windows 11 za 10€ na Godeal24!

Microsoft Office je najpopularniji alat za produktivnost na svijetu. No, iako se uglavnom koristi na radnim mjestima, postoji jako puno razloga zašto ga je dobro imati i na kućnom računalu. Ako tražite savršeno rješenje za povećanje produktivnosti i pojednostavljenje rada, ne tražite dalje od Officea 2021!

Bilo da ste vlasnik manje tvrtke ili radite u nekoj velikoj tvrtki, ovaj paket nudi sve bitne alate za rad i učenje. A najbolje od svega je da na Godeal24 Flash Saleu možete kupiti Office 2021 Professional za samo 24,25€! A ako ga odlučite kupiti u paketu s 5 licenci, cijena se spušta na samo 13,05€ po licenci što je itekako isplativa ponuda. Uz tako pristupačnu cijenu nema razloga da ne nabavite MS Office.

Ne propustite ovu priliku, optimizirajte svoju produktivnost i kupite Office 2021 na Godeal 24 već danas, a u paketu ćete dobiti najpopularnije Office aplikacije uključujući Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams i OneNote.

Velika rasprodaja! Uzmi Microsoft Office po dosad najboljoj cijeni

Koristiš li još uvijek zastarjelu verziju Windowsa? Vrijeme je za nadogradnju na Windows 10, najmoćniji i danas najkorišteniji operativni sustav na svijetu. Windows 10 dizajniran je kako bi zadovoljio potrebe redovitih i naprednih korisnika, s poboljšanim performansama, sigurnosnom značajkama i raznim novim funkcionalnostima. A najbolje od svega? Ne morate platiti punu cijenu! Godeal24 nudi sve verzije Windowsa 10 po odličnoj cijeni. Bez obzira jeste li entuzijast, profesionalac ili samo običan korisnik, Godeal24 za vas ima Windows 10 Professional, Windows 10 Home i Windows 10 Enterprise verzije.

Originalni Windows 10 već od 6.12€!

62% na pakete i MS Office uz kupon kod: GG62

Sniženje do 50% popusta na još izvedbi Windowsa uz kupon kod: GG50

Još alata za PC po najboljim cijenama!

Na Godeal24 možete uštedjeti puno vremena i novca, bilo da trebate Microsoftove licence, IT sigurnosni softver ili druge računalne alate poput IOBIT-a, Ashampooa, Disk Drilla i drugih. Nabavite Windows operativni sustav i MS Office po nenadmašnoj cijeni. S Godeal24 možete biti mirni znajući da je vaš softver 100% siguran i originalan, uz doživotnu podršku te jamstvo ažuriranja od Microsofta.

Godeal24 šalje kupljeni softver na vaš e-mail već nekoliko sekundi nakon kupnje. Uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom tehničkom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete. Ne propustite ovu priliku i uštedite do 90% na softveru koji vam je potreban za rad ili igru.

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano