Sponzorirani sadržaj

GoDeal24 11. 11. Sales Storm: Windows 10 i drugi proizvodi za samo 5,55€

Ako tražite najbolje ponude Microsoftovih proizvoda, evo vam savršene prilike. Godeal24 je pokrenuo najpovoljniju rasprodaju Microsoftovih proizvoda. Povećajte vlastitu produktivnost i uživajte u pogodnostima originalnih Windowsa.

Možete ugrabiti Windows 11 za samo 15,11 eura i MS Office 2021 Professional Plus po početnoj cijeni od samo 39,99€. Ako tražite najnoviji Windows 11 ili najbolje rješenje za uredski rad, ne propustite njihovu rasprodaju za Dan samaca.

Posebne ponude s nevjerojatnim cijenama

U dosad najvećoj rasprodaji, Godeal24 je pripremio mnoštvo proizvoda sa specijalnim cijenama i to bez korištenja kupona. Nabavite ove proizvode i napravite uslugu svom računalu.

50% popusta na Windows operativne sisteme s kupon kodom: GG50

Windowsi 11 je najnoviji operativni sistem dizajniran za besprijekoran rad s Microsoftovim Office aplikacijama.

62% popusta na Windows operativne sisteme i Office Suite pakete s kupon kodom: GG62

Kreirali su posebnu pogodnost kod kombiniranja Office i Windows paketa. Izdvajamo Windows 10 Professional i Office 2021 Professional paket za samo 45,22€

62% popusta na ostale Microsoftove proizvode s kupon kodom: GG62

Dodatno, na GoDeal24 možete pronaći brojne Microsoftove proizvode, poput različitih izvedbi Officea, Projecta i drugih. Sada s 62% popusta.

GoDeal24 11. 11. rasprodaja traje do 14. 11. Ne propustite priliku ugrabiti softvere po najboljim cijenama na tržištu.

GoDeal24.com je globalni lider u prodaji originalnih igara i softverskih ključeva, a povjerenje im pružaju kupci diljem svijeta. Zajedno s odličnim popustima nude i 24/7 korisničku podršku. Kontaktirajte ih bilo kad emailom na [email protected] i odgovorit će na vaša pitanja u najkraćem roku.

Povezano

Back to top button
Close
Close