Sponzorirani sadržaj

Godeal24: Windowsi za samo 7,24€, a MS Office 2021 kupite po posebnoj vremenski ograničenoj cijeni

Microsoft Office je najrašireniji softverski paket za poslovnu upotrebu na svijetu. Više od 1,2 milijarde korisnika diljem svijeta koristi neki od proizvoda Office sustava, što zapravo čini čak 20% svjetske populacije. Bilo gdje da uključite računalo, pojavit će se poznati znak. Ipak, od njega vas možda odbija visoka cijena, a korištenje piratskih izvedbi donosi neke druge probleme, poput problema s radom računala, važni podaci mogu se izgubiti, formati mogu postati nekompatibilni, a tu je i rizik zaraze računala zlonamjernim softverom. Uz Godeal24 možete u potpunosti izbjeći rizik korištenja piratskog softvera, a na Godeal24 web stranici pronađite ponude za Microsoft Office pakete i Windows operativne sustave.

Stoga ne propustite Specijalnu rasprodaju na Godeal24, a ispod su samo neke od najboljih ponuda. Kupite Microsoft Office 2021 za samo 30.22€ umjesto za službenih $439.99, a Windowse pronađite s početnom cijenom od samo 7,24€. Pronađite i ostale softvere s popustima do čak 62%.

VRUĆA RASPRODAJA! Posebne cijene s ograničenim rokom trajanja

Dostupni su najpopularniji operativni sistemi današnjice, s posebnim cijenama i to bez korištenja kupon kodova. Samo odaberite jedan od proizvoda ispod.

Sniženje do 62%! Windowsi i MS Office paketi uz kupon kod: GG62

Do 50% manje cijene na Windowse uz kupon god: GG50

Dodatne izvedbe za posao i online učenje uz kupon kod GG62

Alati za računalo

Povećajte produktivnost dodatnim alatima za računalo.

Za Godeal 24 nisu potrebne nikakve pretplate, svaka kupnja dostupna je doživotno. Ako vas plaši pomisao na kupnju licence putem interneta, znajte da su vam dostupni 24 sata na dan, 7 dana u tjednu kako bi odgovorili na sva vaša pitanja te vam pomogli instalirati i aktivirati softver. Slobodno im se javite mailom na [email protected]!

Povezano