Sponzorirani sadržaj

Jeftini originalni Windows 10 i Microsoft Office paketi već od 6 eura na Godeal24 Office Software promociji

Želite koristiti Word, PowerPoint ili Excel na svom računalu, ali ne želite platiti Microsoft Office po punoj cijeni? Gdje se može kupiti jeftiniji originalan MS Office? Na Godeal24 velikoj rasprodaji uredskih softvera! Godeal24 Office Software promocija priredila je velike popuste.

Tako najnoviji Office 2021 može biti vaš za samo 24,25€. Trebate li još uredskog softvera kojim ćete poboljšati učinkovitost? Ashampoo PDF Pro 3 ima novo sučelje temeljeno na ribbon sučelju, istom onom kakvo imaju Office programi, što znači da gotovo nema krivulje učenja. Sve osnovne funkcije točno su onakve kakve očekujete, a uređivanje PDF-a nikad nije bilo lakše!

Iskoristite ovu promociju i ako želite nadograditi operativni sustav, a ako kupujete više primjeraka, cijena je manja za 10%. Originalni Windows 10 Pro na Godeal24 u sklopu promocije iznosi samo 7,25€, a istovremeno podržava besplatnu nadogradnju na najnoviji Windows 11 Pro! Bilo da se radi o alatima za poboljšanje uredske produktivnosti ili uređivačima fotografija, upravljanjem sustavima, sigurnosnoj zaštiti, Godeal24 sve ima na jednom mjestu i nudi po najpovoljnijoj cijeni.

Specijalna rasprodaja Office softvera. Požurite jer je vremenski ograničena

Godeal24 pripremio je različite pakete Windows i MS Officea korisnicima koji trebaju nadograditi više računala ili ih samo žele podijeliti kao poklon obitelji i prijateljima. Možete pronaći najnižu cijenu Windowsa 10 od samo 6.12€ po računalu. Čak je i Office 2021 Pro snižen na 13.05€ na Godeal24 Office Software promociji, a službena cijena iznosi mu $439,99. Ako imate bilo kakvih pitanja tijekom instalacije i korištenja, Godeal24 uvijek vam je na raspolaganju.

Kupi više – uštedi više: Popusti na kupnju više Windows i Office paketa

62% na pakete i MS Office uz kupon kod: GG62

Sniženje do 50% popusta na još izvedbi Windowsa uz kupon kod: GG50

Još alata za PC: Najbolje cijene, najbolji proizvodi!

Koliko je pouzdan GoDeal24 u potpunosti se možete uvjeriti na TrustPilotu gdje je tvrtka ocjenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija. Recenzije su ogledalo kvalitete iskustva kupovine te brojnih prednosti koje nudi ova trgovina. Odaberite između brojnih originalni proizvoda uz popuste sve do 90%, a digitalna dostava omogćit će da svoj softver dobijete izravno na adresu e-pošte samo nekoliko sekundi od kupnje. Što je prilično zgodno za kupce.

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7 te doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano