Sponzorirani sadržaj

Koji je bolji? Windows 10 ili Windows 11? Kupite jeftine i originalne Windowse od samo 7€

Windows 10 se konstantno poboljšava, performanse su se s vremenom stabilizirale i Windows 10 je danas uglađen i gotovo savršen u svakom pogledu. Windows 11 od samog početka muče problemi s kompatibilnošću softvera i hardvera, brojna izvješća ukazuju na to da Windows 11 ima problema s AMD Ryzen procesorima i bug koji usporava SSD-ove, uzrokujući drastične padove performansi na prijenosnim računalima.

Dakle, za računalo sa slabijom konfiguracijom, Windows 11 uzrokovat će degradaciju performansi. No, kada je riječ o sigurnosti, tu je Microsoft pridao posebnu pozornost, a tu je i sustav koji korisnicima omogućuje intuitivno upravljanje aplikacijama kroz obavijesti. U kombinaciji s Windows Security Smartscreenom, Windows 11 odmah otkriva zlonamjerne aplikacije.

Ako želite uštedjeti nešto novca kupnjom originalnog Windows operativnog sustava ili Officea, tu je Godeal24. Trenutno korisnicima pružaju popuste na Windows operativne sustave i aktivacijske ključeve za Office. Uz ovu posebnu ponudu, Windows 10 Professional možete dobiti za samo 7.24 eura. Budući da je nadogradnja na jedanesticu besplatna, sada je savršeno vrijeme za aktivaciju Windowsa 10. Ali i Office Professional 2021 paketa, jer službena cijena iznosi 439,99 USD, a na GoDeal24 je samo 30,22 €!

Najniže cijene, ali na ograničeno vrijeme!

Do 62% popusta za Windows i MS Office uz kupon kod: “GG62

Do 50% popusta za Windowse uz kupon kod: “GG50

Dodatne izvedbe za posao i učenje uz kupon kod: “GG62

Alati za vaše računalo

GoDeal24 pruža cjelodnevnu tehničku podršku (kontaktirajte ih emailom: [email protected]) i što je najvažnije, ako nešto krene po krivu na raspolaganju su vam doživotno nakon kupovine. GoDeal24 ne samo da pruža proizvode visoke kvalitete, nego i uslugu visoke kvalitete. Na Truspilotu pronađite recenzije stvarnih korisnika, sa stopom zadovoljstva od 98% i ocjenom od 4.9!

Povezano