Sponzorirani sadržaj

Konačno je stigao Black Friday na GoDeal 24! Kupite Office 2021 za 13€, originalni Windows 10 od 5,62€ i sve ostalo za do 62% popusta!

Čekate li Black Friday da biste kupili ono što oduvijek želite? Ne samo da postoje Black Friday popusti na odjeću, kozmetiku, namještaj i drugo, već postoje i ogromni popusti na računalni softver. Ako imate novi PC ili želite nadograditi stari, ne propustite Black Friday na GoDeal24. Jeste li spremni?

Ne propustite njihovu Black Friday akciju ako trebate ažurirati Office paket. Najnovija verzija Officea 2021 Pro s izvornom cijenom od 439,99 US na GoDeal 24 s Black Friday popustom iznosi samo 24,25€! Najniža je to cijena ove godine, ako je propustite na isti iznos čete čekati narednih godinu dana! Ako kupite Office 2021 paket za 5 računala, popust je još veći, cijena tada iznosi samo 13 eura po računalu. Tu je i izvedba Officea za Mac uz popust od 62%. Tijekom instalacije i korištenja GoDeal 24 pruža cjelodnevnu podršku te obećava doživotnu uslugu nakon prodaje. Javite obitelji i prijateljima!

Na Black Friday možete kupiti Windows 10 Pro paket za dva računala, što iznosi samo 5,62€ po komadu. I ne zaboravite, desetku uvijek možete besplatno nadograditi na Windows 11 Pro. Ako ne želite prolaziti kroz gnjavažu ažuriranja, možete i direktno kupiti Windows 11 Pro za samo 10,25€! GoDeal24 također u ponudi ima razne kombinacije, pa ako posjedujete više računala ili želite umanjiti trošak s prijateljima, možete odabrati kombinacije više ključeva i proći jeftinije.

Kupite originalni WIndows 10 PRO za od 5.62!

62% na pakete i MS Office uz kupon kod: GG62

Sniženje do 50% popusta na još Windows izvedbi uz kupon kod: GG50

Godeal24 je kompletna i profesionalna trgovina s opsežnim katalogom 100% legalnih digitalnih licenci. Isti softver kod njih možete kupiti za 80% popusta. Ne samo popularne Windows operativne sustave i Office, već i praktičniji softver te mobilne alate poput IOBIT-a Ashampooa, Disk Drilla i mnoge druge.

Još alata za PC: Najbolje cijene, najbolji proizvodi!

Koliko je pouzdan GoDeal24 u potpunosti se možete uvjeriti na TrustPilotu gdje je tvrtka ocjenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija. Recenzije su ogledalo kvalitete iskustva kupovine te brojnih prednosti koje nudi ova trgovina. Odaberite između brojnih originalni proizvoda uz popuste sve do 90%, a digitalna dostava omogćit će da svoj softver dobijete izravno na adresu e-pošte samo nekoliko sekundi od kupnje. Što je prilično zgodno za kupce.

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7 te doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano