Sponzorirani sadržaj

Krenula je velika Days of Play rasprodaja, uz nikad veća sniženja na Uncharted: Legacy of Thieves kolekciju za PS5 i DualSense kontrolere

Stigli su oni dani u godini kada PlayStation slavi igranje. Days of Play dani znače najbolje popuste na PlayStation igre i opremu, promocija je krenula danas i trajat će sve do 8. 6. u poslovnicama Sancte Domenice te drugih odabranih partnera, a popusti se penju sve do 60%.

S najboljom cijenom dosad ističe se Uncharted: Legacy of Thieves kolekcija za PS5 s popustom od 42% za 229 kuna. Od PS5 igara izdvojili bismo i jednu od najboljih igara 2021. godine, Ratchet & Clank: Rift Apart koji je snižen za 33% na 399 kuna uz besplatnu poštarinu.

Spomenimo i PS4 igre Ghost of Tsushima za 229kn te Marvel’s Spider-Man[KK1] , Days Gone i Detroit: Become Human za 149kn, kao i naslove iz PlayStation Hits kolekcije poput Bloodbornea, God of Wara, Gran Turismo Sporta i Horizon Zero Dawna snižene na 79 kuna.

PS5 kontroleri po nikad nižim cijenama

Pravo je vrijeme i za kupovinu DualSense kontrolera. Dostupni su u svim bojama, pa tako i u nedavno lansiranim Nova Pink i Galactic Purple izvedbama. Cijena im je svima identična te uz 25% Days of Play popusta iznosi 449 kuna.

Dakle, krenuo je Days of Play s velikim popustima na PS4 i PS5 igre, DualSense kontrolere i PlayStation VR pakete. Sve ponude možete pronaći klikom ovdje, a popusti vrijede do 8. 6. u svim poslovnicama Sancta Domenice te na webshopu uz besplatnu poštarinu za sve narudžbe iznad 199 kuna.

Povezano