Sponzorirani sadržaj

Kupite Microsoft Office i Windows 11 po povoljnim cijenama na Godeal24

Bez obzira nadograđujete li prijenosno računalo ili se pripremate za maksimalnu funkcionalnost kod kuće, u školi ili na poslu, pristup Microsoft Officeu i Windowsima često je nužan za obavljanje poslova na računalu. Dok su MS Office i Windows za brojne možda preskupi, ove licence možete dobiti po najpovoljnijim cijenama na Godeal24 Special Sale.

Cijena za doživotni pristup Microsoft Office Professional 2021 trenutno je snižena na samo 27,25€ (redovna cijena 299€). Ove verzije iz 2021. godine, uključujući klasične programe kao što su Word, Excel, Outlook i PowerPoint, više su nego sposobne za potrebe većine korisnika.

MS Office Professional 2019 također je dostupan po najnižoj cijeni ove godine – samo 19,99€ (redovna cijena 219€) za doživotno korištenje, što je izvrsno za one s ograničenim budžetom. Ova ponuda uključuje doživotnu licencu za jedno stolno računalo, uz podršku za korisnike i nove nadogradnje čim postanu dostupne.

Do 90% popusta na Microsoft Office pakete bez kupon koda

Izluđuje li vas usporeno računalo? Nije vam nužno potreban novi uređaj, pogotovo ako nadogradite operativni sustav na najnoviji Microsoftov OS: Windows 11 Professional!

Na Godeal24 je trenutno na akciji za samo 13,25€ (redovna cijena 199€). Windows 11 Pro pružit će vašem računalu potpunu preobrazbu s novim značajkama za sigurnost i upotrebljivost, a također mijenja i nekoliko vizualnih detalja. Osim toga, gameri će obožavati Windows 11 Pro, zahvaljujući DirectX 12 Ultimate. Ova značajka čini igranje još ugodnijim, pružajući detaljnu grafiku koja izgleda tako stvarno, maksimalno iskorištavajući vaš hardver za iskustvo igranja kakvo dosad niste imali.

Ograničena ponuda! Originalni Windows ključevi od €6

62% popusta na popularne pakete uz kupon kod: GG62

Do 50% popusta na još Windowsa i Officea uz kupon kod: GG50

Još alata za PC po najboljoj cijeni!

S popustima na Microsoftove licence te najpoznatije sigurnosne IT i druge alate na Godeal24 možete uštedjeti gomile vremena i novca. Windows operativni sustavi i MS Office paketi mogu biti vaši po nenadmašnoj cijeni. Kupljeni softver Godeal24 šalje na vašu email adresu već nekoliko sekunda nakon plaćanja, a uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete

Godeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku za kupljene proizvode te garantira njihovo ugodno korištenje bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano