Sponzorirani sadržaj

Kupite Windowse 10 za samo 7.35€ na velikoj GoDeal24.com jesenskoj rasprodaji

Microsoft je najavio kako će Windows 11 biti službeno izdan 5. 10., a nadogradnja s Windowsa 10 na Windows 11 bit će besplatna. Stoga će biti bitno da imate 100% originalnu licencu kako biste uspješno izveli nadogradnju. Kupovina originalne licence s Microsoftovih stranica je jako skupa, stoga vam preporučamo GoDeal24.com, provjerenu stranicu s atraktivnim cijenama na kojoj možete kupiti 100% originalnu Windows 10 licencu i kada postane dostupan, možete je besplatno nadograditi na Windows 11. Također, GoDeal24.com u ponudi ima licence za različite verzije Windows operativnih sistema, Microsoft Office paketa i najbolja antivirusna rješenja na tržištu.

Nadaleko poznati Autumn Flash Sale na GoDeal24.com vraća se i ove jeseni, pomoći će vam uštedjeti najmanje 45% na sve Microsoftove proizvode.

Posebne ponude bez kupona

Sniženje od 45% uz kupon kod: BS45

60% popusta uz kupon kod: BS60

Ostali softver

Kupovina na Godeal24 je jednostavna da jednostavnija ne može biti. Brzo nakon plaćanja dobit ćete email s ključevima proizvoda. Kod njih nema čekanja danima! U slučaju bilo kakvih nejasnoća njihova korisnička podrška pružit će vam brzu i kvalitetnu pomoć. Slobodno im se javite mailom na [email protected]!

Povezano