Sponzorirani sadržaj

Ljetna rasprodaja na GoDeal24: Windows 10 Pro za 5,99€, popusti do 62%!

Kada imate novo računalo, siguran i originalni Windows vaš je prvi izbor. Mnogi će odabrati besplatnu opciju i piratizirati, ali takav proizvod je tek kratkoročno besplatan jer stvara golemi rizik od zlonamjernih pokušaja krađe vaših osobnih podataka. Godeal24 jamči za 100% originalni Windows operativni sustav.

Tokom ljetne rasprodaje nabavite originalni Windows 10 za samo 5,99€ te ga besplatno nadogradite na Windows 11. Licence koje kupite na Godeal24 ne podliježu pretplatama, one su doživotne i imate neograničen pristup Microsoftovim ažuriranjima i podršci. Licenca za Office 2021 Pro na Microsoftovoj službenoj web stranici košta 439,99 dolara, a na Godeal24 ljetnoj rasprodaji Office 2021 Pro dostupan je za samo 24,99€. Također, Godeal24 nudi različite kombinacije ponuda, pa kupnjom više proizvoda istovremeno i uštedite više! Primjerice, kombinacija od 5 Office proizvoda je neisplativija već od 13,19€ po proizvodu!

Windows & Office: Posebne vremenski limitirane ponude

Buy More, Save More! Cost-effective Combination Choice!

Sniženje do 62% Office pakete uz kupon kod: GG62

Kako bi zadovoljili različite potrebe korisnika, dostupne su različite verzije sustava Windows 10 koje odgovaraju poslovnim ili osobnim potrebama. Osim najpopularnijeg Windows 10 Pro, nude i Enterprise verzije za poslovnu upotrebu, Windows Server i druge.

Sniženje do 50% popusta na još Windows izvedbi uz kupon kod GG50

Godeal24 je kompletna i profesionalna trgovina s opsežnim katalogom 100% legalnih digitalnih licenci. Isti softver kod njih možete kupiti za 80% popusta. Ne samo popularne Windows operativne sustave i Office, već i praktičniji softver te mobilne alate poput IOBIT-a Ashampooa, Disk Drilla i mnoge druge.

Još alata za PC: Najbolje cijene, najbolji proizvodi!

Ako ste zabrinuti da ćete naići na probleme tokom instalacije i korištenja, Godeal24 tim tehničke podrške na raspolaganju vam je 24 sata dnevno. A pružaju i doživotnu podršku nakon kupnje, kontaktirajte ih na na raspolaganju vam je 24 sata dnevno. A pružaju i doživotnu podršku nakon kupnje, kontaktirajte ih na [email protected].

Povezano