Sponzorirani sadržaj

Nadogradite na brže i sigurnije Windowse na Keysoff.com! Windows 10 za samo €8.14

Windowsi su vam prespori? Ne osjećate se zaštićeno na internetu? Vrijeme je da nadogradite na brži i sigurniji operativni sustav. Uparite Windows 10 s MS OFFICE-om i napravite svoj PC ili laptop nezaustavljivima. Nadogradite svoj PC ili laptop danas po posebnoj cijeni na Keysoff.com putem nove promocije softvera.

Zašto biste već danas trebali nadograditi na Windows 10?

Windows 10 je budućnost operativnih sustava i radi se o nečem što još niste vidjeli. S poboljšanim multitaskingom možete napraviti puno više dok ste istovremeno znatno sigurniji. S Windowsom 10 stiže i Cortana, vaš osobni virtualni asistent koja će odraditi bilo koji zadatak koji joj postavite glasovnom naredbom. Super, jelda? Brži i učinkovitiji Windowsi su tu i ne biste trebali odugovlačiti s nadogradnjom.

Keysoff.com promocija softvera

Nadogradite na Windows 10 po nevjerojatnoj cijeni već danas putem naše promocije softvera. Tražite li samo MS OFFICE? Bacite oko i na našu posebnu MS OFFICE promociju. Ili kupite Windows 10 i MS OFFICE u paketu za veliku uštedu.

1. Dodatnih 45% popusta za Windows 10 s kuponom: BB45

2. Dodatnih 58% popusta za Office 2016 s kuponom: BB58

3. Dodatnih 55% popusta za druge Office pakete s kuponom:

Upoznajte Cwalletco

Preporučamo korištenje Cwalletco sigurnog sistema koji nudi razne oblike plaćanja. Ako odaberete plaćanje putem Cwalletco dobit ćete dodatnih 3% popusta na kupnju. Odaberite ga i upoznajte se s najprikladnijim načinom plaćanja.

O Keysoff.com

Keysoff konstantno izdaje nove promocije s mnoštvom iznenađenja i niskim cijenama – stoga samo naprijed, spremite njihovu stranicu i ostanite u toku sa svim novim akcijama. Online trgovina otvorena je čitavu godinu, 24/7 – pa ako želite nadograditi softver svakako biste trebali zgrabiti jednu od njihovih promocija.

Ako naletite na problem ili imate pitanje, njihova korisnička podrška pomoći će vam riječima i djelima. Pričajte s njima uživo putem live chata. Kliknite na ikonu u donjem desnom kutu stranice za instantnu komunikaciju kako biste riješili svaki problem ili nedoumicu.

Povezano