Sponzorirani sadržaj

Nadogradite svoj PC s doživotnim Microsoft Office 2021 i Windows 11 od €10 na Godeal24 zimskoj rasprodaji

Želite li u Novoj godini ostvariti nove osobne i profesionalne ciljeve? Možda ih ne možete ostvariti baš zbog visoke cijene Microsoftovih alata, koja je za mnoge previsoka. Stoga Godeal24 zimska rasprodaja nudi dobru priliku za kupovinu Microsoft Officea i Windowsa po sniženoj cijeni. Na ograničeno vrijememožete dobiti Microsoft Office Professional 2021 za samo €26,75, što je puno manje od uobičajenih €299€. Samo jednom kupnjom dobit ćete i osam vrhunskih Microsoftovih aplikacija koje će vam pomoći u svakodnevnom poslovanju i podržati vaše radne napore. Ne propustite priliku za veliku uštedu na iznimno popularnom paketu aplikacija koje vam mogu pomoći i u velikim i u malim projektima. A ako naletite na bilo kakav problem, korisnička služba je spremna.

Microsoft Office za 62% popusta uz kupon kod: GG62

Ako vi ili netko do koga vam je stalo ima starije računalo sa zaostalim aplikacijama, ovo je odličan trenutak da se modernizirate s jednim od najboljih operativnih sustava na tržištu. Umjesto za €199, tijekom ove vremenski ograničene rasprodaje možete kupiti Windows 11 Professional za samo €13,55 € (umjesto €199). Ako ste gamer, Windows 11 Pro dolazi s DirectX 12 Ultimate koji može poboljšati sposobnost hardvera i omogućiti im da igraju najnovije i najbolje igre u najvišim detaljima.

Veliki popust na Windowse uz kupon kod GG50

62% popusta na popularne pakete uz kupon kod: GG62

Do 50% popusta na još Windowsa i Officea uz kupon kod: GG50

Još alata za PC po najboljoj cijeni!

S popustima na Microsoftove licence te najpoznatije sigurnosne IT i druge alate na Godeal24 možete uštedjeti gomile vremena i novca. Windows operativni sustavi i MS Office paketi mogu biti vaši po nenadmašnoj cijeni. Kupljeni softver Godeal24 šalje na vašu email adresu već nekoliko sekunda nakon plaćanja, a uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete

Godeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku za kupljene proizvode te garantira njihovo ugodno korištenje bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano