Sponzorirani sadržaj

Samo na Godeal24 rasprodaji nadogradite svoj PC s doživotnim Windows 11 i MS Office 2021 ključevima od samo 10 eura

Nadogradnja operativnog sustava sjajan je način da starijem uređaju udahnete novi život. Kupnja potpuno novog računala prilično je velika investicija, ali ažuriranje OS-a može dodati nove značajke, pa čak i proširiti opseg igara koje možete igrati. Ipak, nadogradnja OS-a obično nije jeftina, ali Godeal24 na Flash rasprodaji donosi sjajnu priliku – Windows 11 Professional možete kupiti za samo 13,25€ umjesto 199€. Windows 11 Pro, osmišljen kako bi maksimizirao produktivnost te pruža neusporedivo iskustvo s najmodernijim alatima i aplikacijama, a nove AI značajke Windows Copilota pomažu u obavljanju različitih zadataka.

Bilo da imate potrebu za pokretanjem zahtjevnijih igara ili aplikacija za razvoj i posao, Windows 11 Pro sjajan je izbor. DirectX 12 Ultimate donosi bolju grafiku te proširuje kompatibilnost s hardverom. Računala s Windows 11 Pro mogu koristiti do 2TB RAM-a i dva procesora s do 128 jezgri.

Nadogradite PC s originalnim Windows ključevima od samo 6.82€

Povećajte produktivnost uz Microsoft Office za samo 15€


Tokom Flash rasprodaje na Godeal24 možete ugrabiti i doživotnu licencu za Microsoft Office Professional 2021 za 26.75€ (redovna cijena 299€). MS Office Pro Plus 2021 nudi najnovije verzije ključnih aplikacija poput Worda, Excela, Powerpointa i Outlooka, opremljenih značajkama koje vam pomažu da radite pametnije, a ne napornije. A plus je i to da ne morate brinuti o pretplatama i dodatnim plaćanjima.

62% popusta na popularne pakete uz kupon kod: GG62

Do 50% popusta na još Windowsa i Officea uz kupon kod: GG50

Još alata za PC po najboljoj cijeni!

S popustima na Microsoftove licence te najpoznatije sigurnosne IT i druge alate na Godeal24 možete uštedjeti gomile vremena i novca. Windows operativni sustavi i MS Office paketi mogu biti vaši po nenadmašnoj cijeni. Kupljeni softver Godeal24 šalje na vašu email adresu već nekoliko sekunda nakon plaćanja, a uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete

Godeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku za kupljene proizvode te garantira njihovo ugodno korištenje bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano