Sponzorirani sadržaj

Ne propustite dvostruku rasprodaju na Keysfanu: Kupi Office i uzmi Windows 10/11 besplatno!

Studeni je okončao, a nama se bliži nova prilika za povoljnu kupnju – tzv. 12-12 rasprodaja. Na dan poznat i pod imenom “Double 12”, a popularno zvan i “Asia Shopping festival” imate priliku besplatno dobiti aktivacijski ključ za Windows 10 ili Windows 11. Provjerite zapanjujuće popuste na popularni softver poput Windowsa 10, Officea 2021 ili Officea 2019., a ako ste propustili naše rasprodaje za Black Friday ili Cyber Monday, imate jedinstvenu šansu to nadoknaditi. Na Keysfan.com odlučili su se i na povratak “Kupi 1, dobij drugi besplatno” akcije, pa ako planirate nadograditi svoj operativni sistem ili neki drugi softver, ovo je idealna prilika za to.

“Kupi 1, dobij drugi besplatno” ponude

Besplatni Windows 11 Professional – idealno za one koji žele isprobati najnovije Windowse. Besplatno ćete ga dobiti ako kupite neke od navedenih Office paketa.

Besplatni Windows 10 Professional – Windows 10 je i dalje najsvestraniji operativni sustav i odličan je izbor za većinu korisnika.

50% popusta na WIndows operativne sisteme uz kod BKS50

Ako trebate samo Windows operativni sistem, možete ga dobiti za 50% popusta. Za popust utipkajte promo kod BKS50.

62% popusta na ostale softvere uz kod BKS62

Na Keysfan pronađite i ostale ekskluzivne poput onih za Microsoft Office za Windows ili macOS. Za 62% popusta iskoristite promo kod BKS62.

Keysfan.com je siguran i povoljan način da svoje računalo počastite legalnim softverom i(ili) nadogradite prastare verzije Windowsa. A kupovina je jednostavna da jednostavnija ne može biti. Odaberite jednu od brojnih mogućnosti plaćanja poput Paypala te ćete ubrzo nakon kupnje primiti email s kodovima. Nema čekanja danima! Ako imate pitanja, na raspolaganju vam je njihova brza korisnička podrška. Slobodno ih kontaktirajte na [email protected]

Povezano

Back to top button
Close
Close