Sponzorirani sadržaj

Popularnost online klađenja doživljava pravu renesansu

Prošla godina je bila bogata sportskim događanjima. Pored svih ostalih natjecanja imali smo i Olimpijske igre i Euro, a 2022. također obećava pregršt sportskih uzbuđenja.

Online kladionice vole takve godine, a sudeći po najavama, i 2022 će biti upravo takva godina. Kada je pak u pitanju svjetski nogomet kladionica s radošću već sada gleda na blagdansko vrijeme 2022. koje će biti dodatno obogaćeno Svjetskim prvenstvm u nogometu. Najvažnija sporedna stvar na svijetu ponovno će postati najvažnija, a za kladionice u hrvatskoj, one u svijetu, pa čak i za igrače i navijače, upravo neuobičajen termin održavanja prvenstva će dodatno pojačati euforiju.

Izumiru li klasične kladionice?

Klasične kladionice su još uvijek svugdje oko nas. One već odavno nisu privilegija samo velikih gradova i urbanih sredina, već ih nalazimo gotovo svugdje pa bio to i najmanji lokalni kafić. Ipak, zahvaljujući rapidnom napretku tehnologije, njezinim dostignućima, dostupnosti interneta, fizičke kladionice ozbiljno gube pred onim modernijim, online kladionicama koje imaju sve više poklonika, kaže Ivona Kovačić.MacBook Air on brown wooden table

Ova, nazovimo ih tako „lokacijska ograničenja“ nisu jedini razlozi zbog čega su online kladionice doživjele svoj procvat posljednjih nekoliko godina. Veliku ulogu u tome imaju i potpuno promijenjene navike igrača koji su razvili određeni komoditet. To jednostavno znači da većina igrača preferira klađenje odigrati sa vlastitog uređaja, i tako sreću iskušati sa doslovno bilo kojeg mjesta na kojem se u tom trenutku nalaze, a što je daleko praktičnije od traženja najbliže fizičke kladionice i odlaska u istu.

Prednosti online klađenja

Da biste mogli uživati u uzbudljivom svijetu online klađenja, morate biti punoljetna osoba i posjedovati neki od uređaja kao što su računala, pametni telefoni, tableti ili SmartTv. Uz to, potrebna vam je, dakako i internetska veza. Smartphone-ovi, odnosno pametni telefoni su poebno popularni budući s njima doslovno imate pristup klađenju bilo kada i bilo gdje. Većinu igrača zanima i prognoza kladionice danas ili za dane koji slijede, za predstojeća velika natjecanja, a to sve vam je također dotupno u svakom trenutku.

Sve najbolje kladionice u hrvatskoj imaju i svoje aplikacije za sportsko klađeje koje uvelike olakšavaju proces, a u mnogim slučajevima su i puno jednostavnije za korištenje od klasičnih web stranica. Svaka kladionica će vam tako ponuditi i detaljnja objašnjenja kako optimalno koristiti aplikaciju kako biste doživjeli maksimalno korisničko iskustvo. Također, svaka od njih nudi pregršt sportova na koje se možete kladiti:

  • nogomet 
  • košarku 
  • rukomet
  • tenis
  • skijanje
  • vaterpolo
man in black and white plaid dress shirt sitting in front of black laptop computer

Kladionice i nogomet se vole 

Nogomet je daleko najpopularniji sport kako za gledanje tako i za klađenje, posebno među Hrvatima. Zanimljivo je da u vrijeme velikih natjecanja, nogomet sa jednakim žarom gledaju i muškarci i žene i djeca, posebno onda kada igra hrvatska reprezentacija koja doslovno ujedini naciju. Ove godine nas očekuje i svjetsko prvenstvo u Kataru, a hrvatska reprezentacija će tako zaigrati na svom šestom svjetskom prvenstvu. 

Kada je u pitanju svjetski nogomet hrvatska reprezentacija je od svog debija 1998.godine u Francuskoj, propustila samo prvenstvo u Južnoafričkoj republici 2010.godine. Što se pak tiče predstojećeg nastupa u Kataru, hrvatska reprezentacija nikada do sada nije nastup na najvećoj svjetskoj smotri izborila ovako rano, što online kladionicama daje veliku prednost.

Klađenje na nogomet preferira većina igrača. Za online kladionice bonusi će itekako odigrati veliku ulogu u privlačenju novih korisnika tijekom prvenstva, budući se ono odigrava u blagdansko vrijeme godine, od 21.studenog do 18.prosinca 2022.godine, kada smo svi skloni većoj potrošnji od uobičajene, pa tako i sve najbolje kladionice u hrvatskoj ozbiljno računaju na povećan promet tijekom prvenstva. 

Nesumnjivo je da će se on i dogoditi, posebno stoga jer je klađenje među Hrvatima omiljena vrsta zabave, a u trenucima kada se događaju velika natjecanja poput Eura ili svjetskog prvenstva, gotovo da i nema punoljetne osobe koja neće svoju sreću okušati klađenjem na svoju omiljenu repezenataciju. Za sve najbolje kladionice u hrvatskoj to je također idelano vrijeme za privlačenje novih korisnika. U to vrijeme će online kladionice bonusi vjerovatno biti bogati i izdašni, posebno za sve nove korisnike koji se u to vrijeme odluče na klađenje. Bonusi, dodajmo, ne služe samo kao poklonjen novac (bonusi dobrodošlice) za igru nego im je svrha i da vam pomognu da naučite i bolje savladate principe klađenja u ovakvim sustavima igara na sreću, a sve sa ciljem kako biste se lakše odlučili za ulaganje vlastitog novca pomoću kojega, uz malo sreće na online kladionicama možete i zaraditi.

Dodajmo još da za razliku od klasičnih, online kladionice nude pregršt zanimljivih i besplatnih igara koje možete igrati i pravim novcem kada se za to odlučite. Prednost online kladionica su i jednostavni sistemi ulaganja, sigurne i brze uplate i isplate, kao i uvijek dostupna korisnička podrška koja je tu da vam pomogne u svakoj situaciji i odgovori na sva vaša pitanja. 

Ako imate imalo dvojbi, posebice po pitanju sigurnosti, tada znajte da je online klađenje itekako sigurno. Svaka online kladionica izuzetno brine o svojoj reputaciji pa je stoga i sigurnost na najvišoj mogućoj razini. Pokušajt, zabavite se, a uz malo sreće i nešto zaradite!

Povezano