Sponzorirani sadržaj

Povećaj produktivnost uz Windows 11 od samo €10 na Godeal24

Efikasnost i optimalna kompatibilnost ključni su za uspjeh u profesionalnim i osobnim poduhvatima. Uz potpuno nadograđene sposobnosti, Microsoft Office 2021 omogućit će vam da savladate svakodnevni rad. Od tradicionalnih aplikacija Word, Excel i PowerPoint do novih, moćnih aplikacija, sučelje koje se besprijekorno integrira omogućuje vam rad s dokumentima, stvaranje prezentacija i analizu podataka. Ne samo da ćete obavljati zadatke, već postajete kreator koji pomjera granice. Na ograničeno vrijeme, poboljšajte vlastitu produktivnost kupnjom Microsoft Office 2021 koji je zaista “sve u jednom” paket. Na Godeal24 rasprodaji pronađite doživotnu licencu za Microsoft Office Professional 2021 po €26,75. Za razliku od MS Office 365, koji zahtijeva mjesečnu ili godišnju pretplatu, Microsoft Office 2021 dostupan je za jednokratnu kupnju. Bez ponavljajućih naknada ili pretplata, uživat ćete u doživotnom pristupu punom skupu Office aplikacija koje kupite.

62% popusta na Microsoft Office pakete uz kupon kod: GG62

Nadogradnja operativnog sustava obično nije jeftina, ali od danas na Godeal24 možete nabaviti Windows 11 Professional za samo €13,55 umjesto za €199. Bilo da ste kreativac, profesionalac u uredu, student ili gamer, mogli biste imati koristi od nadogradnje računala na Windows 11 Pro. Zahtjevne igre? Windows 11 Pro podržava DirectX 12 Ultimate za još bolju grafiku, a također nadograđuje kompatibilnost hardvera. Računala s instaliranim Windows 11 Pro mogu koristiti do 2TB RAM-a i dva CPU-a s maksimalno 128 jezgri.

Veliki popust na Windowse uz kupon kod GG50

62% popusta na popularne pakete uz kupon kod: GG62

Do 50% popusta na još Windowsa i Officea uz kupon kod: GG50

Još alata za PC po najboljoj cijeni!

S popustima na Microsoftove licence te najpoznatije sigurnosne IT i druge alate na Godeal24 možete uštedjeti gomile vremena i novca. Windows operativni sustavi i MS Office paketi mogu biti vaši po nenadmašnoj cijeni. Kupljeni softver Godeal24 šalje na vašu email adresu već nekoliko sekunda nakon plaćanja, a uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete

Godeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku za kupljene proizvode te garantira njihovo ugodno korištenje bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano