Sponzorirani sadržaj

Super rasprodaja za Black Friday: Windows 10 za samo 7 eura!

Ponovno je stiglo ono doba godine kada GoDeal24 donosi neodoljive Black Friday popuste. Ako ste čitavu godinu odvajali novac sa strane baš za dane najvećih popusta, nema boljeg mjesta za potrošiti ga od GoDeal24!

S nevjerojatnim rezovima cijena za Windows 10, Windows 11, Microsoft Office i druge Microsoftove proizvoda, ove godine Black Friday mogao bi biti najisplativiji ikad. Želite li se dočepati najvećih popusta na softvere, požurite! Ova promocija je vremenski limitirana i završava uskoro.

Vruće ponude koje ne smijete propustiti

50% popusta na Windowse s kodom: GG50

Windows 11 je posljednji Microsoftov operativni sistem. Stvoren kako biste bili produktivniji, Windows 11 je će vas služiti kao nijedan drugi operativni sustav u narednim godinama.

62% popusta na Windows + Office pakete s kodom GG62

Za još veći popust razmislite o kupnji Windows + Office paketa. Izdvajamo Windows 10 Professional i Office 2021 Professional paket za samo 45,22€

62% popusta na ostali Microsoftov softver: GG62

Nadalje, na GoDeal24 možete pronaći i ostale Microsoftove proizvode poput različitih verzija Officea, Projecta i drugih. Sve njih na ovoj rasprodaji ugrabite za 62% popusta.

Nemojte oklijevati i zgrabite ove sjajne popuste već danas, jer s obzirom na visoku potražnju nismo sigurni do kada će izdržati zalihe.

GoDeal24.com je globalni lider u prodaji originalnih ključeva i kodova za igre i softver. Uslužuju kupce diljem svijeta, te osim što nude sjajne popuste na sav mogući softver, pružaju i korisničku podršku 24 sata dnevno. Kontaktirajte ih bilo kad prije ili poslije narudžbe. Javite im se na email [email protected] i odgovorit će vam u najkraćem mogućem roku.

Povezano