Sponzorirani sadržaj

U prodaju je stigao DualSense Edge kontroler za sve koji žele podići svoju razinu igre

Danas 26. siječnja u prodaju je stigao DualSense Edge. Ovaj napredan kontroler dizajniran je na način da zadovolji zahtjevnije igrače te sve one koji traže način za podići razinu svoje igre na PlayStationu 5.

U odnosu na klasičan DualSense kontroler, DualSense Edge dizajniran je s visokim performansama na umu te pruža visoke mogućnosti personalizacije kontrola. Mijenjajte visinu analog palica, njihovu osjetljivost te opseg kretanja, smanjite hod R2 i L2 triggera, ugradite dodatne palice na poleđinu Edgea za još efikasniji odziv u igrama koje zahtijevaju brže reakcije te povežite kontroler visokokvalitetnim pletenim USB-C kabelom kako biste uštedjeli dodatne dragocjene milisekunde odziva.

Sve promjene poput osjetljivosti palica, hoda triggera te mapiranja tipki možete pospremiti u korisničke profile kako biste uvijek bili spremni za sljedeću igru. A kada ste gotovi s igranjem, DualSense Edge pospremite u pripadajuću mu torbicu sa svom dodatnom opremom.

Osim što igračima pruža prednost u igranju zahvaljujući svim naprednim mogućnostima, DualSense Edge s običnim DualSenseom dijeli sve druge osobine poput haptičke vibracije i adaptivnih okidača, što ga čini najpoželjnijim kontrolerom koji danas postoji na tržištu.

DualSense Edge od danas je dostupan u Sancta Domenica trgovinama, na njihovom webshopu te u ostalim specijaliziranim trgovinama u Hrvatskoj.

Povezano