Sponzorirani sadržaj

Uživajte u vrhunskom iskustvu mobilnog klađenja putem Supersport aplikacije

Osim što u Hrvatskoj prednjači kao jedna od boljih, popularnijih i uspješnijih kladionica što zbog bogate i raznovrsne kladioničke ponude, što zbog atraktivnih bonusa, Supersport kladionica prepoznata je kao vodeća i od strane brojnih inozemnih igrača. Razvijena je i Supersport aplikacija za android te svim ljubiteljima ovakve zabave nudi savršeno iskustvo klađenja.

Supersport mobilne aplikacije

Iskusni softverski tim stručnjaka Supersport kladionice osmislio je i razvio mobilne aplikacije koje omogućuju mobilno klađenje u svakom trenutku, bez obzira na vrijeme ili mjesto na kojem se nalazite. Verzija za android operativni sustav ugledala je svjetlo dana 2014. godine. Možete je preuzeti isključivo sa službene mrežne stranice kladionice. Zauzima tek malo mjesta u memoriji vašeg mobitela, a minimalni uvjet koji morate zadovoljiti da biste je mogli instalirati i pokrenuti je taj da imate verziju androida 4,4 ili veću.

Ubrzo nakon plasiranja android aplikacije, osvanula je i Supersport iOS aplikacija koja je također dostupna samo na mrežnoj stranici kladionice.

Bogata sportska ponuda dostupna preko mobitela

Preuzmite, instalirajte i pokrenite vašu Supersport mobilnu aplikaciju i uživajte u brojnim mogućnostima klađenja kao i velikoj sportskoj ponudi. Okušajte se u nekim od gotovo 40 različitih sportova. Jednostavno se pretražuju prema, recimo, vremenu odigravanja pojedinih utakmica, zatim prema državnim ligama i tako dalje. Na raspolaganju vam stoje tzv. dnevna i tjedna ponuda, radi još lakšeg i jednostavnijeg pretraživanja i snalaženja.

Mobilna verzija stranice – atraktivna i jednostavna za korištenje

Baš poput računalne verzije, i mobilna verzija mrežne stranice kladionice jednostavna je za pretraživanje i pronalaženje sportova, utakmica, ali provjeravanje i rezultata. I jedna i druga su gotovo identičnog dizajna; prevladavaju crvena i siva boja, a i razmještaj glavnih padajućih izbornika ni malo se ne razlikuje.

Preko mobilne verzije stranice možete postavljati oklade, pretraživati i provjeravati rezultate, kladiti se uživo, ali iskušati sreću u loto igrama, casinu ili virtualnim sportovima.

Postoje li Supersport bonusi za mobilno klađenje?

Supersport kladionica ne nudi nikakve posebne bonuse za one igrače koji odluče preuzeti i instalirati mobilnu aplikaciju. Imate pravo na uobičajene bonuse koji vas očekuju i na računalnoj odnosno desktop verziji mrežne stranice.

Brojne metode uplate i isplate putem Supersport mobilne aplikacije

Koristeći Supersport android ili iOS mobilnu aplikaciju možete izvršavati uplate i isplate novca i to na jedan od sljedećih načina:

  • A-bonom.
  • putem Aircash aplikacije.
  • putem e-novčanika (Skrill).
  • preko Paysafe kartice.
  • uplatom u poslovnici.
  • bankovnom transakcijom te.
  • karticama.

Bitno je napomenuti da nisu definirani minimalni iznosi uplate niti isplate.

Povezano