Sponzorirani sadržaj

Započnite Novu godinu s Office 2021 i Windows 11 Pro doživotnim licencama od €10 na Godeal24

Želite li u 2024. poboljšati rad računala i vlastitu produktivnost? Ne morate potrošiti bogatstvo za novo računalo, pametnija solucija je nadograditi ono koje već imate novim softverom. Pridružite se novogodišnjoj Godeal24 rasprodaji i nabavite 100% originalne i jeftine ključeve za Microsoftov softver.

Doživotnu licencu za Microsoft Office 2021 Professional možete kupiti za samo €26,75. Jedan od najpopularnijih paketa za učenje i rad uključuje MS Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Publisher, Access i Teams, svi oni nadograđeni su i još bolji od prethodnih verzija, a korisno je i pospremanje podataka u Cloud. Na jednom mjestu imate sve što vam je potrebno kako biste u manje vremena učinili više.

Microsoft Office za 62% popusta uz kupon kod: GG62

Tokom novogodišnje rasprodaje možete ugrabiti i Windows 11 Professional za samo €13.25 (inače je €199). Najnoviji Windows operativni sustav dizajniran je s hibridnim radom na umu. Ako planirate koristiti računalo za igranje, tu su i prilagodbe koje poboljšavaju iskustvo igranja. Među njima je i Game Mode za još bolje performanse igranja, mogućnost finog podešavanja postavki za oslobađanje dodatnih CPU i RAM resursa te razne druge optimizacije.

Veliki popust na Windowse uz kupon kod GG50

62% popusta na popularne pakete uz kupon kod: GG62

Do 50% popusta na još Windowsa i Officea uz kupon kod: GG50

Još alata za PC po najboljoj cijeni!

S popustima na Microsoftove licence te najpoznatije sigurnosne IT i druge alate na Godeal24 možete uštedjeti gomile vremena i novca. Windows operativni sustavi i MS Office paketi mogu biti vaši po nenadmašnoj cijeni. Kupljeni softver Godeal24 šalje na vašu email adresu već nekoliko sekunda nakon plaćanja, a uz ocjenu od 98% na TrustPilotu te izvrsnom i stručnom 24-satnom tehničkom podrškom možete biti sigurni u kvalitetu proizvoda koji kupujete

Godeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7, doživotnu podršku za kupljene proizvode te garantira njihovo ugodno korištenje bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na [email protected].

Povezano