Sponzorirani sadržaj

Zašto se ljudi iz Hrvatske radije klade u 1xbet kladionici?

Koncept kojeg je kladionica 1xbet donijela u svijet klađenja svidio se hrvatskim igračima do te mjere da danas traže priređivače igara na sreću koji nude baš takav stil ponude…

Ambiciozni kladitelji iz naše zemlje uvijek su u potrazi za velikodušnim online kladionicama, u kojima imaju najbolje izglede pretvoriti vlastito sportsko znanje i vještinu u zasluženi dobitak.

A jedan od priređivača sportskog klađenja koji je privukao mnogo pažnje u Hrvatskoj definitivno je bio 1xbet, koji je sa sobom donio jedan sasvim novi koncept, kakav se prije toga nije mogao naći kod domaćih kladionica.

Pa iako danas 1xbet ne operira na teritoriju naše zemlje, vrijeme koje su naši kladitelji proveli igrajući u ovoj kladionici ostavilo je na njih snažan dojam i danas traže od priređivača igara na sreću upravo takve pogodnosti, prije nego što se odluče izraditi svoj korisnički račun i registrirati…

Velikodušna ponuda bonusa

Prva stvar s kojom se 1xbet istaknuo u odnosu na hrvatsku konkurenciju definitivno je bila ponuda bonusa i promocija, prijeko potrebnih kako bi igraču bio olakšan put do dugoročne zarade.

U ovoj kladionici mogli ste dobiti izdašan novčani bonus već na početku svoje avanture, u dvostrukoj vrijednosti prvog depozita do 100 eura, a uvjeti korištenja dodijeljenih sredstava bili su sasvim pošteni:

  • bonus je prije isplate bilo potrebno reinvestirati 5 puta,
  • kombinacijski listići s najmanje 3 događaja ulazili su u promociju,
  • svaki događaj morao je imati koeficijent 1.40 ili veći,
  • postojao je vremenski rok od 30 dana za ispunjavanje uvjeta.

Dakle, bonus za nove igrače dolazio je uz pravila koja nije bio problem poštivati, kako biste na kraju mjeseca došli do profita koji dobro dođe na početku vaše kladioničarske avanture. To su zatim kopirale mnoge druge kladionice, na radost hrvatskih kladitelja.

1xbet također je nudio svojim postojećim korisnicima brojne prilike kako se dokopati bonus novca. Pa ste tako još 100 eura mogli dobiti srijedom ili petkom za vaš depozit, a smiješio vam se i povrat sredstava u slučaju serije izgubljenih listića i kao dio programa vjernosti, pri kojem skupljate promo bodove i mijenjate ih za konkretna novčana sredstva.

Drugim riječima, 1xbet je svojim korisnicima uvijek pokušavao osigurati dodatni novac za klađenje, što zaista poboljšava korisničko iskustvo i povećava vam izglede da budete uspješni u sportskoj prognozi…

Detaljna razrada sportskih događaja

Osim po svojim bonusima i promocijama, 1xbet posebno se isticao svojom razradom utakmica. Naime, više od tisuću različitih opcija za klađenje imali ste na svakom popularnom nogometnom okršaju, uključujući i Premiership, omiljen među hrvatskim igračima.

Jednako izdašnu ponudu mogli ste pronaći na hokeju, košarci i tenisu, a odlične opcije za sportsku prognozu čekale bi vas i na američkim profesionalnim ligama poput NFL-a i MLS-a, kao i na Formuli 1 te borilačkim sportovima.

1xbet imao je više od trideset sportova u svojoj ponudi, od kojih su neki bili zaista egzotični, poput hurlinga, floorballa i Keirina, a uvijek ste se mogli kladiti na glazbene, filmske i političke oklade pa čak i na vremensku prognozu.

Sve to uz dostupnu mobilnu aplikaciju, namijenjenu korisnicima Android i iOS operativnog sustava, koja je nudila oku još ugodnije sučelje, u kojem nije bio problem pronaći željeni sport, ligu ili utakmicu, kako biste uplatili onaj koeficijent za koji smatrate da vam daje najbolje izglede za dolazak do dobitka…

Besplatni prijenosi uz klađenje uživo

Osim prije početka utakmica, u 1xbet kladionici uvijek je bilo moguće prognozirati ishod sportskih okršaja dok su u tijeku. Na izbor ste imali velik izbor oklada, od kojih su se posebno isticale brojne razine hendikepa i zbroja golova, odnosno gemova ili poena, što su hrvatski igrači najviše koristili.

A live klađenje pratili su besplatni prijenosi utakmica u sklopu streaming usluge, jer 1xbet je otkupio prava na pregršt sportskih natjecanja, uključujući i neka vrlo ugledna. Nogomet, tenis, košarka i hokej bili su na ekranu vašeg računala ili mobitela, kako bi vam dodatno olakšali slaganje vaših listića.

Uz streaming, pri klađenju uživo puno je pomagala i “cash out” opcija, koju hrvatske kladionice niti danas ne nude. Radi se o mogućnosti da isplatite dobitak prije nego što je sportski događaj na koji ste se kladili završio. Ponekad je to spasonosno rješenje u sudačkoj nadoknadi nogometnih dvoboja, a dobitak koji sjeda na vaš račun tek je malo manji od onog kakav je originalno trebao biti.

U svakom slučaju, 1xbet kladionica trasirala je jedan sasvim novi put zaljubljenicima u sportsku prognozu, koji su bez manipulativnih troškova i drugih dodatnih nameta tražili put do dugoročnog profita.

Danas se ovaj priređivač igara na sreću povukao iz većeg dijela Europe, kao i iz Hrvatske, no pojavile su se kladionice s gotovo potpuno istim konceptom i sličnog imena, u koje su domaći kladitelji preselili svoje račune. Zbog toga možemo reći da se tradicija 1xbet stila klađenja nastavila, a definitivno će i u budućnosti ovakve kladionice privlačiti sve one koji ozbiljno igraju…

Povezano