Vijesti

10 godina nakon što je otkazan, procurio je kratki prikaz četvrte epizode Half-Life 2 (još stiže uskoro)

Iako nikada nije ni službeno najavljen, za Half-Life 2: Episode 4 znamo da je nekada postojao. Pa je otkazan. Slično i kao neslavna treća epizoda za koju se možda planiralo i to da postane punokrvni HL3.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na epizodi je 2006. radio Arkane (danas poznat po Dishonoredu i Preyu), a radnja nas je trebala vratiti u Ravenholm preplavljen zombijima te najvjerojatnije bismo igrali u ulozi Gordona Freemana.

Povodom izlaska dokumentarca o nastanku Arkanea u promotivnom traileru prikazani su neki dijelovi otkazane igre. Snimke HL2: Ep4 kreću negdje oko 30. sekunde pa se isprekidano nastavljaju do kraja ovog skoro 3-minutnog trailera.

Zombiji, električno oružje koje napaja lift i elektrificira vodu, zombiji koji skidaju vrata… Količina sadržaja i nije nešto, ali biše toga bismo trebali dobiti iduću tjedan kada će dokumentarac izaći u kompletnom obliku.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano