VijestiZanimljivosti

10-orici igrača je u Football Manageru za vrijeme EURA ogromno narasla popularnost

Dok se Hrvatska ne može previše pohvaliti svojim prvim nastupom na EURU, dobar dio nas je i dalje totalno zaluđeno nogometom. Igra se dobro, ima nekoliko iznenađenja i zna se što je od 15h do 23h TV-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometno ludilo prelilo se i na igre. Football Manager se igra više nego inače (FIFA i PES također), developeri iz Sports Interactivea prate sve statistike, a posebno su fokusirani na igrače i kako će se performansi prenijeti na korištenje u igri. Svakog tjedna će iznositi statistike, a cilj je u konačnici na kraju prvenstva proglasiti igrača koji se najviše istaknuo.

Glavni kriterij je porast transfera unutar igre, a nakon prvog tjedna na prvoj poziciji se pronašao Velšanin, napadač Kieffer Moore koji je Walesu donio bod protiv Švicarske. Njegova popularnost narasla je za čak 438%.

Na drugoj poziciji pronašao se Danac Simon Kjaer, heroj koji je pravovremenom reakcijom možda i spasio život Eriksenu, a u top 3 se, totalno zasluženo, pronašao Partrik Schick koji je s 2 pogotka razmontirao Škotsku i apsolutni je hit EURA.

Sports Interactive otkriva i da je od početka EURA broj menadžera reprezentacija narastao za skoro 33 tisuće, a bit će posebno zanimljivo u narednim tjednima gledati kako EURO kreira nove trendove i u igrama. Mi se na listi za idući tjedan nadamo nekom Hrvatu. Tipujemo na Vlašića.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano