Vijesti

11 godina poslije Skyrim je izašao u još jednom izdanju na još jednoj konzoli po punoj cijeni

The Elder Scrolls V: Skyrim originalno je debitirao 2011. godine, a od onda je izdan u nekoliko reizdanja na nekoliko različitih generacija konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Primjerice, na PC-ju postoje već 4 reizdanja, a ono posljednje u obliku Anniversay Editiona sada poslije novih i starih Xboxova i PlayStationa stiže na Nintendo Switch. Switchu je to druga verzija Skyrima u petogodišnjoj povijesti.

Prva Switch verzija Skyrima izdana je 2017., a ovoj je, što nas za Bethesdu uopće ne čudi, ponovno istaknuta puna cijena od 70 eura. Ipak, vlasnici prethodne verzije moći će nadograditi na novu za 20 eura.

Anniversay Edition je izdanje sa sve tri ekspanzije: Dawnguard, Hearthfire i Dragonbord te s novim questovima, neprijateljima i ostalim novim sadržajem, ali u principu ista igra kao i prije 11 godina. A da je sad već čak i Bethesdi pomalo neugodno pokazuje izostanak bilo kakvog trailera uoči ovog reizdanja.

I dok će Skyrim nakon Switcha vjerojatno uslijediti na mobitelima, novi The Elder Scrolls najavljen još 2018. nećemo igrati još najmanje 4 godine, potvrdio je Phil Spencer, koji je u međuvremenu kao šef Xboxa postao novi vlasnik Bethesde za 7.5 milijardi dolara.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano