Vijesti

15-godišnji klinac osvojio 1,1 milijun dolara na Fortnite turniru igrajući s KONTROLEROM

Danas se isplati biti mlad i ozbiljnije igrati online igre. Naravno, ako ste talentirani. Jučer je tako na Fortnite World Cupu u konkurenciji solo igrača pobijedio Kyle Giersdorf “Bugha” i osvojio čak 3 milijuna dolara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više: 16-godišnjak osvojio Fortnite turnir i uzeo 3 milijuna dolara

Međutim, nama je impresivniji poduhvat jednog drugog igrača. Naime, u duos konkurenciji Rojo i 15-godišnji Wolfiez su osvojili drugo mjesto i tako podijelili 2,25 milijuna dolara.

Jaden “Wolfiez” Ashman iz Velike Britanije, osim što je ultra mlad je svoj doprinos ostvario igrajući na kontroleru. Što je poduhvat samo takav kad znamo da su svi ostali igrali s PC periferijom i specijalnim Logitech miševima.

Impresivno

Miševi su u FPS-ovima daleko nadmoćniji, no ovaj 15-godišnji klinac je svakako dokazao da se može biti konkurentan i s kontrolerom. Bez obzira na blagi aim assist koji je beneficija igračima s kontrolerom, oni su i takvi u daleko podređenom položaju u odnosu na PC periferiju.

Možda najbolje od svega je to da Wolfiez vjerojatno nikad nebi ni nastupio da mu to majka nije dopustila. Naime, nakon što je popustio u školi majka je pobacala svu gaming opremu u smeće, međutim, kasnije je ipak shvatila i prihvatila Jadenovu karijeru. Sad joj može kupiti auto.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano