Vijesti

17 Sonyjevih studija radi na PS5 igrama

Od 19 PlayStationovih first-party studija, njih čak 17 trenutno radi na novim PS5 igrama, potvrdio je to šef PlayStationa Jim Ryan na CES prezentaciji.

Neke od njih poput God of War Ragnaroka, Gran Turisma 7 i Horizon Forbidden Westa igrat ćemo i na PS4, međutim, možemo biti sigurni kako velika većina ostalih razvija naslove isključivo za next-gen (odnosno current-gen).

Istovremeno, neki od studija poput Naughty Doga i Guerilla Gamesa rade na više projekata istovremeno, stoga samo od PlayStationovih studija možemo očekivati 20+ ekskluziva te se s pravom nadati sadržajnijim godinama nego što je to bila 2021.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Oznake

Povezano

Back to top button
Close
Close