Vijesti

2020. godina bila je puna odličnih igara, ali i dalje smo najviše igrali FIFA-u, GTA V i Call of Duty

Službeni PlayStation blog objavio je danas listu igara koje smo najviše kupovali prošle godine putem PSN-a. Na iznenađenje baš nikoga, EU i NA listama dominiraju naslovi kao što su Call of Duty: Black Ops Cold War, FIFA 21 i GTA V. Trebamo li naglasiti da su upravo CoD i FIFA igre koje svake godine više nećete kupiti jer su iste, ali ih iz nekog razloga uvijek kupite? Ako budemo živi i zdravi početkom 2022. godine, sigurni smo da ćete čitati sličan članak gdje će u 2021. godini opet biti najprodavaniji FIFA, CoD i opet GTA V koji ove godine dolazi u svom next-gen izdanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad pričamo o najprodavanijim PS5 igrama, ukus EU igrača sličan je onome igračima iz USA i Kanade. Među prvih 5 najprodavanijih PS5 igara, čak četiri igre su potpuno jednake.

Nešto zanimljivija situacija je kod najprodavanijih PS4 igara jer je i sam uzorak igrača i prodanih igara puno veći. Najprodavanija PS4 igra u Europi je FIFA 21. Na drugom mjestu je FIFA 20.

Amerikanci više vole pucnjavu, pa je najprodavanija PS4 igra bila Call of Duty: Black Ops Cold War. Na drugom mjestu GTA V. Spomenuti GTA V se tako našao i na EU listi i to na visokom trećem mjestu. Trebamo li reći da je GTA V igra koje je izašla 2013. godine? Možda da prestanemo kupovati GTA V, Rockstar bi se i odlučio izdati GTA VI, ali dok se GTA V ovako dobro prodaje, nema razloga da ga nasljedi novi GTA.

Čitamo se iduće godine s istim igrama koje će se pojaviti opet na prva tri mjesta.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano