Vijesti

45 minuta prezentacije Starfielda pokazalo je potencijalno najveću igru svih vremena

Budi ono što želiš i radi ono što želiš. S tim riječima, najljepšima koje mogu ući svakom fanu igranja uloga, a posebno SF uloga, Bethesda je završila svoju veliku prezentaciju Starfielda. Na temelju svega što smo vidjeli, ako tehnička optimizacija isprati sve što su obećali, ovo će biti jedna od najboljih igara svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tijekom gotovo sat vremena, Bethesda je, možemo slobodno reći, majstorski pokazala svim ostalim developerima i izdavačima kako prezentirati igru. Prikazali su gotovo sve aspekte igranja, uključujući borbu, prikupljanje resursa, građenje baza, nadogradnju brodova, kao i komunikaciju i pregovaranje s frakcijama. Također su predstavili ogromne planete, civilizacije, biome, grupacije i gradove…

Po svemu viđenom, najlakše nam je Starfield opisati najljenije moguće – kao Skyrim u svemiru. Samo umjesto Whiteruna, Reacha, Solitudea, Winterholda i Rifta zamislite na tisuće ručno dizajniranih planeta i lokacija.

I dok čitavo vrijeme Starfield izgleda kao san snova za sve igrače, a posebno za one koji su odrastali uz Star Trek, Star Warse, Battlestar Galacticu i koji su proždirali svaku riječ Isaaca Asimova, primjetno je da će ova igra biti zahtjevna za Xbox konzole i niže konfiguracije. Premda gameplay izgleda glađe nego u posljednjem prikazu, ostat ćemo oprezni te iz tehničke perspektive leži najveća rizik za day one kupnju Starfielda.

Što se tiče optimizacije i tehničkih poteškoća, sve ćemo znati za manje od tri mjeseca. Naime, za Starfield je još jednom potvrđen, nadamo se, konačan datum izlaska. Bit će to 6. 9. Još stignete trejdati s kolegama dane godišnjeg. Jer za ovu igru će vam trebati.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano