Vijesti

A Plague Tale: Requiem sada se izvodi u 60 FPS-a na PS5 i XSX

Ako ste čekali na igranje druge po redu “štakorske” igre, onda ste jako dobro prošli. Naime, pola godine nakon izlaska A Plague Tale: Requiem dobio je novi način izvođenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedna od najboljih igara prošle godine sada je bogatija za Performance mod koji prioritizira broj sličica u sekundi nauštrb rezolucije. Tako da igrači na PlayStationu 5 i Xboxu Series X konačno mogu igrati ovu akcijsku avanturu u 60 FPS-a. 60 FPS-a nije malo, a nije mala ni nadogradnja koja na PS5 broji čak 40 GB. Impresije prvih igrača ukazuju da Requiem u Performance modu nije previše izgubio s vizualne strane, stoga nam se on čini kao najoptimalniji način igranja.

Zapostavljeni nisu ni PC igrači koji su dobili nekoliko dodatnih grafičkih mogućnosti i sve se svode na uštedu CPU resursa. Primjerice, možete smanjiti broj štakora na ekranu, ili frekvenciju iscrtavanja likova, kako biste vrijedne resurse procesora preusmjerili tamo gdje su potrebniji.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Igra

Povezano