Vijesti

Activisionove igre na Game Passu tek negdje iduće godine

Microsoft bi svoju kupovinu Activision Blizzarda mogao realizirati već idućeg tjedna. Čeka se samo konačna odluka Uprave za tržišno natjecanje Ujedinjenog kraljevstva, koja je ranije već dala provizorno zeleno svijetlo. I dok će se akvizicija sigurno dovršiti u najgorem slučaju do konca mjeseca, igrači neće od samog početka ubirati njene plodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Bethesde, koja je gotovo odmah svoje igre donijela na Game Pass, Activision Blizzard potvrdio je kako to neće učiniti odmah.

Možda i posljednji Call of Duty koji ćete kupiti

“Nemamo u planu staviti Modern Warfare 3 ili Diablo 4 na Game Pass ove godine, ali nakon što se finalizira ugovor očekujemo kako ćemo početi raditi s Xboxom kako bismo naše naslove donijeli većem broju igrača diljem svijeta. Očekujemo kako ćemo početi dodavati naše igre na Game Pass negdje tijekom sljedeće godine”, stoji u obraćanju ulagačima.

Podsjetimo, Modern Warfare 3 zakazan je za 10. 11. ove godine, pa premda su mu se mnogi potajno nadali na Game Passu, čini se da se ni Microsoft ni Activision Blizzard ne žele odreći garantiranih milijardu i još nešto više dolara od klasične prodaje. Ujedno bi Modern Warfare 3 mogao biti posljednji Call of Duty za kojeg ćete izdvojiti punu cijenu.

Igra

Povezano