Vijesti

Akcijski RPG Last Epoch prestigao Diablo i Path of Exile

Akcijskom RPG-u Last Epoch uzorzi su Path of Exile i Diablo naslovi, a sada ih je po izlasku iz early accessa prestigao oboje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Diablo 4 okrenuo se mikrotransakcijama, PoE fanovi čekaju dvojku, a Last Epoch je na Steamu prestigao oboje s 264 tisuće istovremeno aktivnih igrača. U trenutku pisanja ovog teksta, ARPG studija Eleventh Hour Games sedmi je najpopularniji na platformi, jednu poziciju ispred Helldiversa 2.

Je li to “ta” igra?

Last Epoch broji pet klasa, ali kako igrate, svaku od njih možete dodatno prilagoditi svojim preferencijama uz još 15 Mastery klasa i preko 120 skill treeva.

S nasumičnim lootom, craftanjem te konstantnim priljevom novog sadržaja, developeri obećavaju gotovo pa beskonačno igranje u kojem se svaki prelazak može odviti kompletno drugačije.

Usprkos golemoj popularnosti, broj negativnih recenzija na Steamu raste. Igra je s pozitivnog omjera ocjena skliznula u Mixed i nastavlja padati ponajviše zbog tehničkih problema sa serverima koji bitno utječu na kvalitetu multiplayer igranja. Ali solo igranje radi sasvim korektno.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano