Vijesti

Akcijski RPG Rise of the Ronin izgleda kao plod ljubavi Assassin’s Creeda i Sekira

Opasno se bliži izlazak akcijskog RPG-a i PS5 ekskluzive Rise of the Ronin studija Team Ninja. State of Play prezentacija iznjedrila je novi prikaz fokusiran na gameplay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od prethodnih akcijskih RPG-eva ovog studija poput Wo Longa i Nioha, Rise of the Ronin je open world naslov, a po pitanju borbe također se igra poput souls like igre, s dosta parryja i vremenski tempiranih napada.

Međutim, ako baš trebamo usporediti s nekom igrom ili serijalom, to bi definitivno bio Assassin’s Creed. Uz dozu Sekira. Što ne mora nužno biti loše, dapače, reakcije interneta su sjajne, a Roninu eventualno možemo zamjeriti nešto slabije vizuale.

Nesretno, Rise of the Ronin izlazi na isti dan kao još jedan japanski akcijski RPG – Capcomov Dragon’s Dogma 2 (koji je na State of Playu također dobio novi prikaz). Oboje će se za vašu naklonost sukobiti 22. 3.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano