Vijesti

Ako imate “kantu” od PC-a, a želite igrati Cyberpunk 2077 – igra stiže od prvog dana na GeForce NOW uz RTX podršku

Svima nam je itekako jasno da će Cyberpunk 2077 biti iznimno zahtjevna igra i rijetki među nama moći će je pokrenuti na maksimalnim postavkama. Zapravo – biti ćemo sretni ako ćemo je uopće moći i pokrenuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, jasno je svima da će Xbox One i PS4 verzije biti (vjerojatno) podosta inferiornije u odnosu na PC verziju, a isto tako je jasno da bi bilo pametnije čekati PS5/Xbox Series X verziju. Bilo bi pametnije, ali tko će dočekati?

No, CDPR i Nvidia su potvrdili da će odmah od prvog dana Cyberpunk 2077 biti dostupan za igranje (streamanje) putem GeForce Now usluge što znači da ćete moći igrati igru na vašem PC-u, laptopu ili mobitelu bez obzira na zahtjeve igre.

Ako ne znate što je GeForce NOW i zašto je to sjajna usluga onda pročitajte ovaj članak.

Ako se odlučite na kupnju pretplate koja košta $4.99, Cyberpunk 2077 moći ćete igrati na max postavkama i RTX podrškom.

Cyberpunk 2077 will be available on GeForce NOW the day it’s released. GeForce NOW members will be able to grab their copy on Steam and play the game the moment it’s available.

GeForce NOW Founders members can explore the streets of Night City with RTX ON, fully optimized and instantly available, even on your Mac laptop. We’re thrilled to work with CD PROJEKT RED to bring its eagerly-anticipated game to GeForce NOW.

GeForce NOW streaming usluga dostupna je i kod nas i mnogi su je već isprobali i prilično nahvalili. Primjerice, autor ovog teksta na svom kršu od laptopa uživa u igranju Kingdom Come: Deliverancea kojeg ni u snu ne bi mogao pokrenuti da nema GeForce NOW servisa.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano