Vijesti

Ako ste ikad igrali The Witcher 3 na PS4, sada ga možete besplatno dobiti na PC-ju putem GOG-a

Fantastične vijesti stižu od najbolje PC platforme (po odnosu prema igračima) GOG, tvoraca The Witchera iz CD Projekt Reda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, svi vlasnici The Witchera 3 na PlayStationu 4 ili Xboxu One dobit će besplatno PC verziju igre ako povežu GOG Galaxy 2 klijent s PSN ili Xbox računom.

I znate li što je najbolje od svega? Čak ni ne trebate posjedovati The Witcher 3 na konzoli. Dovoljno je da ste ga nekad u nekom trenutku pokrenuli. Bez obzira bila to vlastita igra ili ste je posudili od prijatelja. Vrijedi čak i ako ste radili digitalni tzv. gameshare i pokrenuli igru koja je kupljena s nekog drugog PSN ili Xbox računa.

Jedan klijent za sve PC launchere

Ovo je samo još jedan potez u nizu CD Projekta u smjeru promocije GOG Galaxy 2 PC aplikacije za koju možemo bez zadrške reći kako je ultimativni PC klijent.

Naime, GOG Galaxy 2 omogućuje da integrirate sve PC platforme na jedno mjesto, te pokrećete sve igre iz tog jednog klijenta. Moguće je tako pokretati igre koje imate na Steamu, Epic Gamesu, Originu i drugih, a putem neslužbenih integracija moguće je i znatno više od toga, poput integracije Discorda i mnogih drugih mogućnosti.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano