Vijesti

Ako vam se igra single player FPS, Wolfenstein: Youngblood je možda pravi izbor; kampanja traje 30 sati

Završio je E3 i kompletna ludnica oko njega. Dojam je za većinu da je ovo bio najslabiji E3 zadnjih nekoliko godina, no treba ga prije svega gledati kao tranzicijski E3 uoči next-gen konzola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, i na takvom “krnjem” E3-u smo dobili hrpu gameplay prikaza za igre koje manje ili više očekujemo. Jedna od igara koju svakako želimo igrati je novi Wolfenstein. Znate da ovaj puta igramo u ulogama sestara Blazkowicz, a radnja igre odvija se 14 godina poslije Wolfa 2.

Wolfenstein: Youngblood biti će do sad najveća Wolf igra. Kampanja će trajati oko 30 sati jer dizajn igre je puno više otvoren i slobodniji nego do sad. Kao što je direktor igre sam rekao zanimljivo je da su za izradu igre imali najmanje vremena do sad, a uspjeli su svejedno napraviti najveću igru u serijalu.

Igra stiže već 26. srpnja na PS4, Xbox One, PC i Nintendo Switch. Ako vam je dosta MP pucačina i želite odigrati jednu pravu, dugačku SP FPS igru, ovo bi mogao biti naslov za vas.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano