Vijesti

Ako želite (profesionalno) editirati vaše videozapise, PS5 će vam olakšati posao

Možda smo vam se već pomalo popeli na glavu s PS5 vijestima, ali kako se bližimo izlasku next-gen konzola, curi sve više podataka koji bi mogli biti zanimljivi određenoj publici. Ova vijest tiče se svih vas koji volite dijeliti i editirati svoje videozapise, a ne koristite ili ne znate koristiti profesionalne alate za editiranje kao što Adobe Premiere i sl.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Većina vas ste čuli za Share Factory Studio – do sada prilično bazičan video editor koji je dostupan za PS4. Dakle, ne morate biti nikakav stručnjak da biste napravili i podijelili video s PS4 konzole, no mogućnosti su zaista jako limitirane.

S dolaskom PS5 konzole, Sony će ponuditi puno profesionalniji i još uvijek besplatni Share Factory Studio. Nova verzija tako donosi podršku za editiranje i kreiranje 4K HDR zapisa. Moći ćemo dodati hrpu elemenata u video kao što su naljepnice, tekst, na stotine filtera, zvukovnih efekata, raznih tipova kamere i sl.

Sve to ćemo moći odmah uploadati na YouTube, Twitter i nešto što se zove -“Game Base.” Što je Game Base? Nemamo pojma, ali zvuči nam kao nekakva baza gdje će PS5 vlasnici dijeliti svoje kreacije s drugim PS5 igračima.

U sklopu Share Factoryja dolazit će i napredni editor za slike, a najbolja stvar svakako je mogućnost da ćemo u Share Factory moći uploadati svoje vlastite zapise, slike, efekte i glazbu direktno s USB-a. To jasno znači puno više mogućnosti kod editiranja i kreiranja videozapisa na PS5.

Vjerujemo da će ovaj napredni Share Factory biti jako zanimljiv vama koji volite dijeliti svoj sadržaj s drugim igračima. Već vidimo na stotine novih Fortnite jutjubera na našoj sceni.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS

Povezano