Vijesti

Developeri se raspričali o Alan Wakeu 2: “Alan više nije tako cool”

Povodom 12. godišnjice izlaska Alana Wakea i najave dolaska remastera na Nintendo Switch za ovu jesen, Sam Lake iz Remedjya te glumci Ilkka Villi i Matthew Porretta koji Alanu pružaju stas i glas raspričali su se o napretku razvoja dvojke, pa podijelili nekoliko dosad neviđenih prikaza.

Alan se vraća kao protagonist i, kako kažu, bit će drugačiji, slojevitiji nego u prethodniku. “Alana tjeramo još dalje, baš ga cijedimo”, komentirao je Sam Lake, na što je Villi odgovorio kako mu glavni lik “više nije cool kao prije”, što možda sugerira kako će ga neke od odluka kroz dvojku definirati u negativnom kontekstu.

Kažu da im je cilj napraviti svoju dosad najbolju horor avanturu, napredak zasad teče glatko i još uvijek je sve na putu da bude spremno za lansiranje negdje u 2023. Ipak, još uvijek nisu spremni pokazati konkretan gameplay, stoga Remedy neće biti prisutan na raznim prezentacijama igara ovog ljeta. Barem ne s Alan Wakeom 2. Čitavi razgovor pogledajte ispod.

Podrži FFA

Iza FFA stoji mala, ali strastvena grupa gamera. Kako bismo bili što aktualniji i održavali najaktivniji gaming forum na ovim prostorima, ulažemo vlastito slobodno vrijeme i novac. Ako smatrate da to zaslužujemo i ako ste u mogućnosti, možete nas podržati novčanim prilogom. Sa svakom kunom bit ćemo još bolji, a zauzvrat nudimo pogodnosti poput uklanjanja reklama s portala i unikatnih bedževa pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Oznake
Back to top button
Close
Close