Vijesti

Alan Wake 2 je Remedyjev najbrže prodavani naslov dosad, ali još je na gubitku

Unatoč izostanku fizičkog izdanja igre za konzole, ali i zaobilažnju Steama, Alan Wake 2 ostvario je dosad najbolji prodajni rezultat za studio Remedy.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od izlaska krajem listopada prošle godine pa do danas prodan je u 1,3 milijuna primjeraka stoji u financijskom izvještaju finskog studija. Šef Remedyja Tero Virtala dodaje kako se nijedna njihova igra dosad nije prodavala tako dobro u zadanom vremenu te poručuje da je zadovoljan prodajom unatoč činjenici da igra još nije povratila uloženo.

“Sretni smo s prodajom Alana Wakea 2. Nismo snižavali cijenu i igra je već povratila veći dio razvojnih i marketinških troškova. Nastavit ćemo s razvojem na zadovoljstvo već postojećih obožavatelja i novih igrača te očekujemo da će se igra nastaviti dobro prodavati.”

Inače, Alan Wake 2 zaslužio je nominaciju za najbolju igru prošle godine, na FFA je dobio ocjenu 90, a Remedy trenutno radi na dvije ekspanzije od kojih se izlazak prve očekuje prije ljeta. Također, u razvoju su remakeovi prva dva Max Paynea te Control 2.

Podrži FFA za samo 1€ i riješi se reklama

Svaki vaš doprinos pomaže nam očuvati gaming zajednicu koju volite. S malom donacijom možeš ukloniti reklame s FFA i dobiti bedž po želji pored imena u komentarima.

PODRŽI NAS
Igra

Povezano